Anderlecht - Laatste beschikbare woning!


Gelegen in de buurt van het Erasmusziekenhuis, langs de Lenniksebaan en de Ketelstraat.

Het “Erasmusproject” van Woningen Blavier, dicht bij het Erasmusziekenhuis, langs de Lenniksebaan en de Ketelstraat, biedt een uitzonderlijke ligging in een schitterende groene omgeving.

Je hebt er niet alleen metrolijnen voor een snelle en handige verbinding met het centrum van Brussel, maar ook verschillende bussen van De Lijn en 2 shoppingcentra: CORA Shopping en Westland Shopping.

Het project bestaat uit 10 moderne woningen met een oppervlakte tot 185 m², gebouwd met kwaliteitsmaterialen en ontworpen om je een maximum aan comfort en ruimte te bieden.

Elk huis telt minstens 3 kamers en één of twee badkamers. Ze beschikken ook allemaal over een tuin en een carport of garage voor één wagen. Er wordt gewerkt met materialen van topkwaliteit en de woningen worden perfect geïsoleerd. Om energie en warmte te besparen, krijgen ze bovendien een verwarmingssysteem met hoog rendement en een krachtig ventilatiesysteem.


 

In de omgeving liggen tal van grote groene zones, waaronder het schitterende park van Neerpede. Wandel- en fietsliefhebbers kunnen er hun hartje ophalen. Hetzelfde geldt voor golfers en tennissers, die in de buurt van het Erasmusproject golfbanen en tennisterreinen vinden. Deze woonwijk is ook ideaal als je kinderen hebt.

Laatste beschikbare woning voor € 352.752 excl. kosten.

Wil je meer informatie of een afspraak met de adviseur die verantwoordelijk is voor dit project? Neem contact op met Ennio Mariani op 0475/23.62.76 of stuur een mailtje naar info-terrains [at] blavier [dot] be. We antwoorden graag op al je vragen!

Adres: 
Lenniksebaan
Ketelstraat
1070 Anderlecht
Omgeving: 
Residentieel
Status: 
Verkaveling lopende, reserveringen mogelijk

Interesse?

Contacteer ons op het nummer 0800 94 956, stuur een e-mail naar bouwgrond [at] blavier [dot] be of vul volgend formulier in: