Bouwonderneming

Op zoek naar een betrouwbare bouwonderneming voor de bouw van uw droomhuis?

Bouwbedrijf Blavier heeft al meer dan 20 jaar ervaring in het bouwen van sleutel-op-de-deur woningen op maat van de klant. We gaan daarbij te werk op traditionele wijze met heel veel vrijheid voor de klant. Onze meer dan 4.000 opgeleverde woningen zijn getuige van een succesvolle aanpak.

Kom eens een kijkje nemen in een van onze vele kijkwoningen of ontdek onze inspiratiemodellen. Ontdekt u liever thuis op de bank ons aanbod? Download dan onze gratis catalogus.

met alle modellen met plannen & prijzen

Waarom kiezen voor bouwonderneming Blavier?

Bouwonderneming Blavier zet de klant altijd voorop, met jouw tevredenheid als het ultieme doel. Een sterke prijs-kwaliteitsverhouding, een professionele dienstverlening en jouw wensen zijn de drie pijlers van onze werkwijze. Wat Blavier nog meer onderscheidt als bouwonderneming?

De voordelen van bouwonderneming Blavier

De voordelen van bouwonderneming Woningen Blavier

Bouwonderneming Blavier: de voordelen op een rij

Inspirerende woningen

€123,402
BL232
€167,463
BL300
€122,785
BL234
€238,515
BL408

Een landelijke cottage? Een moderne woning in pastorijstijl? Of toch liever een klassiek rijhuis? Wij bouwen het meeste huis voor uw budget. 

Neem alvast een kijkje tussen onze modelwoningen en laat u verleiden door de stijlvolle ontwerpen.

Inspiratie voor uw droomwoning

Sta je op het punt om te bouwen en kom je graag in alle rust te weten wat de mogelijkheden zijn? Laat je dan alvast inspireren door onze gratis catalogus. Die geeft je een goed beeld van onze mogelijkheden en geeft je concrete ideeën voor jouw droomwoning!

Bouwonderneming catalogus