Kies voor Blavier en krijg je keuken gratis!*

Bouwen, is dat nog betaalbaar? Velen vragen het zich af. Net daarom legt Woningen Blavier heel erg de nadruk op een juiste prijs en een juiste begeleiding die elke bouwer in staat stelt om het maximum uit zijn budget te halen. En daar doen we nu nog een steentje bovenop!

Sluit je nu een bouwovereenkomst af met Woningen Blavier, dan krijg je er een gratis keuken tot 10.000€* bovenop ! 

Bekijk hier de gedetailleerde voorwaarden

 

Bouw je sleutel op de deur woning op maat met Woningen Blavier

Woningen Blavier bouwt elke woning op maat. Jij bepaalt hoe je woning eruit zal zien. Om te helpen bij de keuze en het ontwerp, heeft Woningen Blavier een serie inspiratiemodellen ontworpen, die je vrij kan aanpassen en personaliseren. 

 

Bekijk de getuigenissen van mensen die reeds een sleutel op de deur woning gebouwd hebben

In de aanpak van Woningen Blavier staan 3 zaken centraal: Betaalbaar bouwen dankzij een juiste prijs, een goede begeleiding en respect voor de wensen van onze klanten. Dankzij deze 3 pijlers bouwen we elk jaar een nieuw thuis voor enkele honderden klanten. Lees hieroner meer over hun ervaringen.

Eigenlijk dachten we dat bouwen niets voor ons was, dat het buiten ons budget zou zijn. 
De aanlokkelijke prijzen gaven ons weer hoop dat bouwen misschien toch niet onmogelijk was.

Gert Wuyts en Sofie Havermans
Beerse (Antwerpen) - juni 2013

Wij zijn over het algemeen heel tevreden over de samenwerking met Woningen Blavier. We hadden een heel goed contact met Ennio, onze bouwadviseur. 
We zien hem trouwens nog regelmatig want hij woont niet veraf. En wat onze projectleider betreft, die was bijzonder professioneel!

Dhr. en Mevr. Alvarez
Chastre (Waals Brabant) - september 2013

Bekijk hier al onze referenties en getuigenissen!

 

Gepersonaliseerd advies voor jouw project

Heb je een bouwproject op het oog? Wil je vrijblijvend advies of eventueel een prijsofferte? Neem dan zeker even contact op met ons via het catalogus-aanvraag formulier!