Uw nieuw huis samen met Woningen Blavier

Een nieuw huis sleutel op de deur bouwen

Welke Belg heeft er geen baksteen in z'n maag? Wij moeten de eerste alvast nog vinden. Een nieuw huis bouwen is dan ook voor iedere Belg een droom. Een droom die wij bij Woningen Blavier graag helpen verwezenlijken. Dankzij het sleutel-op-de-deur concept ligt een nieuw huis bouwen immers binnen ieders mogelijkheden. 



Wat kost het om een nieuw huis te bouwen?

Een duidelijke en transparante offerte: dat mag u verwachten bij Woningen Blavier. Geen verborgen kosten, geen extra vergoedingen, ... Alles is van de eerste offerte tot de uiteindelijke oplevering 100% duidelijk. Zo weet u meteen waar u aan toe bent en kan u uw droomwoning steeds binnen budget bouwen. Eén van de beslissende factoren voor de prijs van uw woning is de locatie en de daarbijhorende bouwgrond. Afhankelijk van de stad, regio en provincie betaalt u meer of minder voor een bouwgrond. Daarnaast zijn ook de oppervlakte van uw woning, de daarbij gebruikte materialen en technologieën en de keuzes voor het interieur doorslaggevend. 

 

Bij Blavier is bouwen echter voor iedereen een haalbare kaart. Wij bouwen immers al kwalitatieve sleutel-op-de-deur huizen vanaf 111.000 euro (excl. BTW, architect en veiligheidscoördinatie). Afhankelijk van uw budget kan u kiezen uit onze modelwoningen en deze verder naar wens aanpassen maar u kan er ook voor kiezen om samen met onze architect uw eigen huis te ontwerpen.

 

Hebt u al een bouwgrond op het oog? Dan bekijken wij graag samen met u de mogelijkheden. Bent u nog op zoek naar een bouwgrond? Neem dan een kijkje tussen onze bouwgronden en huizen te koop

Sleutel op de deur huis bouwen - catalogus

Kiezen voor sleutel-op-de-deur

Bouwen kan op verschillende manieren. Zo kan u zelf de handen uit de mouwen steken, kan u beroep doen op één of meerdere aannemers of kan u kiezen voor het sleutel-op-de-deur concept. Dat laatste biedt alleen maar voordelen:

 

  • Een transparante prijs
  • 1 unieke contactpersoon voor het hele bouwproject
  • Keuze uit eigen bouwgrond of bouwgrond van Blavier
  • Modern, landelijk, klassiek: u bepaalt uw eigen stijl
  • Garantie dankzij de Wet Breyne
  • Uw woning volledig op maat

 

En met op maat, bedoelen we echt volledig op maat. In ons lastenboek ontdekt u alle diverse mogelijkheden op vlak van materialen en hernieuwbare technologieën en in onze gratis catalogus kan u alle diverse modelwoningen bekijken. Daarbij ontdekt u meteen ook de grondplannen en de prijzen voor onze diverse huizen.

Zij bouwden hun nieuwe huis sleutel-op-de-deur

Woningen Blavier heeft ruim 20 jaar ervaring in het bouwen van kwalitatieve sleutel-op-de-deur huizen tegen scherpe prijzen. Intussen leven dus tientallen gezinnen dag in dag uit in een sleutel-op-de-deur huis en wij polsen dan ook graag naar hun ervaringen met sleutel-op-de-deur bouwen:

 

Advies op maat van uw huis

Blavier accompagnement clé sur porte

Wij bouwen uw droomwoning

Blavier clé sur porte maisons