Werkwijze

De bouw van een sleutel-op-de-deurwoning lijkt op het eerste gezicht complex en er zijn heel wat stappen waarmee je rekening moet houden. Dat is meteen ook de reden waarom Blavier het belangrijk vindt om je bij elke stap van het project te begeleiden en een professionele dienstverlening te bieden, met het oog op een unieke bouwervaring.

Jouw tevredenheid is onze prioriteit!

Jouw voordelen met Blavier als bouwpartner

Advies, ondersteuning en hulp

Onze twintig jaar ervaring en meer dan vierduizend opgeleverde sleutel op de deur woningen zijn het beste bewijs van onze uitstekende kennis om je te begeleiden in je bouwproject.

Heb je vragen rond de aankoop van een bouwgrond, een hypothecaire lening, de stedenbouwkundige bouwvoorschriften of de wettelijke verplichtingen? Onze bouwexperts ondersteunen en begeleiden je graag in je zoektocht. Samen waken we erover dat je keer op keer de beste keuze maakt!

> Ontdek meer

Respect voor jouw ideeën, wensen en dromen

Bij Blavier weten we dat iedereen een heel precies beeld heeft van zijn droomwoning. Dat verklaart meteen waarom elke woning van Blavier uniek is en op maat wordt gebouwd.

Onze bouwadviseurs begeleiden je in de realisatie van je bouwproject en houden daarbij rekening met jouw wensen. Ze geven individueel advies en bepalen samen met jou de stijl, de inrichting en de gebruikte materialen in overeenstemming met jouw wensen.

> Ontdek meer

Optimaliseer je budget dankzij onze uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Tijdens de bouw van een sleutel-op-de-deurwoning kunnen heel wat parameters de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Wij gaan voortdurend op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, zodat we jou de perfecte oplossing kunnen aanbieden volgens jouw budget.

Elke post wordt opgenomen in een gedetailleerd bestek, zodat je de kosten van je bouwproject in alle transparantie kunt opvolgen.

> Ontdek meer