Klantentevredenheid

Enkele jaren geleden heeft Woningen Blavier de tevredenheid van haar klanten centraal gesteld in haar aanpak en haar strategie. Waarom? Niet alleen omdat het ons voldoening geeft, maar ook omdat we geloven dat het de ideale groeistrategie is. Getuige daarvan is onze lijst van realisaties en referenties van nieuwbouwwoningen!

Als je tevreden bent met je nieuwbouwwoning en één van je vrienden wenst te bouwen, dan is de kans groot dat hij of zij ook met Woningen Blavier bouwt. En dat is goed voor ons, die groei houdt ons financieel gezond en gegarandeerd kunnen we ook onze toekomstige klanten een kwalitatieve woning aan een scherpe prijs aanbieden. En dat is goed voor onze klanten, een ideale win-win strategie dus!

In 2007 bouwden we al een woning met Blavier. We waren zeer tevreden over het resultaat. We beslisten dan ook om onze tweede nieuwbouwwoning met Woningen Blavier te bouwen.

In welke mate is onze aanpak anders dan andere bouwbedrijven?

Laat ons eerlijk zijn, een woning bouwen is een moeilijk en lang proces. Dat je aan het einde van de rit verhuist naar een mooie en kwalitatieve woning, wil nog niet direct zeggen dat je ook tevreden bent. Daarom gaan wij verder dan dat.

Het eindresultaat is uiteraard belangrijk, maar bij Woningen Blavier vinden we dat de bouwervaring even goed positief moet zijn. Daarom zetten wij heel sterk in op een goede begeleiding van onze klanten, op een transparante manier. Onze experts, of het nu je bouwadviseur is of je projectleider, staan je bij tijdens elke fase van het project en geven je advies op maat van jouw droomwoning.

Woningen Blavier klantentevredenheid nieuwbouw

We proberen ook continue onze aanpak te verbeteren en bij te sturen in functie van de feedback van onze klanten. Daarvoor meten we voortdurend naar de ervaringen en tevredenheid van onze klanten via online enquêtes. Bovendien gaan we bij een groot aantal van onze klanten persoonlijk nog eens langs in hun nieuwe woning om door een diepgaand interview te peilen naar hun ervaringen.

Wil je meer weten over onze aanpak en hoe we te werk gaan om tevreden klanten te bekomen?

Kijk dan zeker eens op onderstaande pagina’s:

  • Ervaringen van onze klanten: lees de verhalen van klanten die reeds met Woningen Blavier gebouwd hebben.
  • De nieuwbouw garanties die je als klant geniet. Onze professionele werking geeft je een aantal zekerheden als klant en bovendien geeft de wte Breyne je als klant nog een aantal aanvullende garanties.
  • Gepersonaliseerd advies: leer hoe we ons niet enkel beperken tot het bouwen, maar ook advies geven voor tal van zaken zoals de aankoop van de bouwgrond, afsluiten van een lening, …
  • Een sterke prijs-kwaliteit:een combinatie van de juiste keuzes, een goede kwaliteit en een transparante manier van werken.