Een sterke prijs

De beste sleutel op de deur prijs-kwaliteitsverhouding, dat betekent dat we samen met jou het maximum uit je budget willen halen. Of in het kort: meer huis voor minder geld.

Die belofte komen we enerzijds na door een juiste keuze en aankoop van kwaliteitsmaterialen en een goed budgetbeheer. Anderzijds geven we ook advies op maat van jouw optimale woning. Vandaar dat dienstverlening voor ons net zo belangrijk is, want dat laat ons toe om samen je project nog beter te maken.

Bij Woningen Blavier was het geen probleem om een offerte op te stellen rekening houdend met ons budget. Dit was dan ook de belangrijkste reden waarom we gekozen hebben voor Woningen Blavier.

Om jou de beste sleutel op de deur prijs-kwaliteit te kunnen aanbieden, werken we op verschillende punten:

De juiste kwaliteit

De kwaliteit van jouw woning garanderen we niet enkel door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, maar ook door de vakmensen die jouw woning realiseren. Hiervoor werken we samen met betrouwbare partners waar we vaak al een jarenlange samenwerking mee hebben. Bovendien volgt jouw projectleider alles op de voet op.Budgetvriendelijke moderne woning

Kwaliteit is ook een keuze die je maakt. Op de markt zijn tal van materialen en technieken beschikbaar, van zeer goedkoop tot pure luxe. Woningen Blavier onderzoekt continue het aanbod in de markt en stelt haar lastenboek samen op basis van de oplossingen die volgens haar de beste prijs-kwaliteit verhouding geven. En via diverse opties kan je jouw project aanpassen op maat van jouw wensen!

Een optimale energieprestatie

Een energiezuinige woning staat gelijk aan een budgetvriendelijke woning. Via de juiste materialen en technieken zorgen we ervoor dat je energiefactuur miniem zal zijn. In eerste instantie zijn de isolatie, luchtdichtheid en ventilatie belangrijk. Deze hebben immers een grote impact voor een kleine kost. Daarom zijn onze woningen standaard al uitgerust met een performant pakket, maar uitbreiden kan zonder probleem via diverse isolatiepakketten of door andere technieken toe te voegen aan jouw woning.

Respect voor jouw budget

Wij bouwen in functie van jouw budget. En dat doen we op een transparante manier, met een duidelijke prijsofferte. Goede afspraken zijn belangrijk en daarom wordt de prijs ook volledig vastgelegd alvorens we beginnen te bouwen.
Maar daar houdt het voor ons niet op. We geven jou ook met plezier advies over alle aspecten van het bouwproject. Of het nu de aankoop van een bouwgrond betreft, het afsluiten van een lening of iets anders, we beantwoorden jouw vragen en brengen je in contact met de juiste mensen.

Meer weten over onze prijs/kwaliteit?

Ontdek hier:

Kent het budget geen geheimen meer voor jou? Lees dan meer over onze professionele dienstverlening en onze focus op klantentevredenheid!