Sleutel op de deur woningen

De voordelen van een sleutel op de deur huis

U hebt beslist om een nieuw huis te bouwen maar u weet niet tot welk bedrijf of welke aannemer u zich moet wenden? U verkiest om met slechts één partij samen te werken voor alle bouwwerken? U wenst uw interieur uit te tekenen met de hulp van een specialist? Dan is een sleutel op de deur huis de perfecte keuze voor u!


Professionele opvolging & betaalbare prijzen

Bij het sleutel op de deur bouwen wordt u omringd door professionele vaklui die niet alleen gespecialiseerd zijn in het bouwen van kwalitatieve huizen maar u ook perfect te woord kunnen staan over al uw vragen over vergunningen, het interieur, bouwmaterialen, enzovoort!

 

U wilt vast weten welke voordelen sleutel op de deur bouwen u oplevert? En dan is er ook nog het prijskaartje. Is het goedkoper (en beter) om zelf een huis te kopen of om sleutel op de deur te bouwen? Op deze vragen, en meer, bieden we u graag een antwoord. Ontdek hoe we te werk gaan bij het bouwen van uw woning en welke voordelen u dat oplevert!

 

In onze gratis catalogus kan u naast de grondplannen ook de prijzen van onze huizen ontdekken en in het lastenboek kan u de verschillende materialen en bijhorende prijzen bekijken.

Sleutel op de deur huis bouwen - catalogus

De 3 pijlers van onze sleutel op de deur aanpak

1. Uitstekende prijs-kwaliteitverhouding

Uw budget respecteren en tegelijk uw dromen realiseren: dat is ons doel! Meer huis voor hetzelfde geld, wat de grootte van uw droomwoning ook mag zijn. Bovendien bouwen we onze sleutel op de deur huizen en villa's op ecologische wijze zodat ze zo min mogelijk verbruiken. En ook dat levert u een aardig voordeel op want uw energiefactuur zal een stuk lager liggen. En dat we een hoge prijs-kwaliteitverhouding hoog in het vaandel dragen, daar is ons lastenboek het perfecte voorbeeld van: performante én ecologische technieken en sterke, kwalitatieve en goed gekozen materialen. 

2. Gepersonaliseerd advies en een unieke contactpersoon

Bouwen met Wonignen Blavier, dat is een unieke bouwervaring! U beslist immers niet elke dag om een huis te bouwen. Net daarom bezorgen we u een doorgedreven en persoonlijk advies bij elke stap van het bouwproces. Zo weet u steeds perfect waar u aan toe bent en wat u kan verwachten. Daarnaast kan u ook steeds vertrouwen op uw unieke contactpersoon die alle werken nauwgezet opvolgt en wordt bijgestaan door een team van professionals. U kan dus rekenen op ons team die uw woning volledig op maat in lijn met uw wensen en levensstijl.

3. Uw wensen en noden gerespecteerd

De tevredenheid van onze klanten gaat voor alles. We gaan zelfs nog een stap verder door te stellen dat het net die hoge tevredenheid is waardoor we jaar op jaar kunnen groeien als bouwonderneming want uw tevredenheid is ons beste visitekaartje. We nodigen u dan ook graag uit de verschillende getuigenissen en ervaringen van onze klanten te ontdekken en zo ook meer te weten te komen over het sleutel op de deur bouwproces en de vele voordelen daarvan.

Onze klanten aan het woord

Onze klanten zijn onze beste ambassadeurs. Na enkele weken in hun sleutel-op-de-deur woning vertoefd te hebben, brengen we hen dan ook een bezoek om te polsen naar hun ervaringen, tevredenheid en eventuele opmerkingen.

 

Vraag je gratis catalogus. Meer info klik hier!