Ik wil bouwen

ik-wil-bouwen-afgewerktWoningen Blavier is als bouwonderneming actief in heel België. Wij bouwen zowel rijhuizen als halfopen en open bebouwingen maar ook voor villabouw kan u een beroep doen op Woningen Blavier. Aarzel niet om onze verschillende inspiratiemodellen te ontdekken of om ons te contacteren indien u over bouwplannen op maat beschikt.

Tussen onze inspiratiewoningen kan je onze modellen in diverse bouwstijlen ontdekken, gaande van klassiek en landelijk tot strak en design. Maak gebruik van de filters om snel de woningen te vinden die het best bij uw smaak, gewenste bouwstijl en budget passen.

 

Inspiratie kan je vinden

AL ONZE MODERNE HUIZEN

Op zoek naar een moderne, hedendaagse of design sleutel op de deur woning? Klik hier om onze inspiratiemodellen te bekijken en doe inspiratie op voor je eigen woning.

bl521_nuit_front_0.jpg

AL ONZE KLASSIEKE HUIZEN

Op zoek naar een klassieke sleutel op de deur woning? Klik hier om onze diverse woningontwerpen te bekijken en doe inspiratie op voor je eigen woning!

blavier_thorembais_0

MAATWERK VOOR JE DROOMHUIS

Elk van onze sleutel op de deur woningen wordt op maat gebouwd. Ontdek hier hoe je ook voor jouw woning zelf de touwtjes in handen kan houden!

Bouwen op maat

EEN ECHTE PARTNER

Onze twintig jaar ervaring en meer dan vierduizend opgeleverde sleutel op de deur woningen zijn het beste bewijs van onze uitstekende kennis om je te begeleiden in je bouwproject.

> ONTDEK MEER

OP MAAT?

Bij Blavier weten we dat iedereen een heel precies beeld heeft van zijn droomwoning. Dat verklaart meteen waarom elke woning van Blavier uniek is en op maat wordt gebouwd.

> ONTDEK MEER

PRIJS-KWALITEIT

Tijdens de bouw van een sleutel-op-de-deurwoning kunnen heel wat parameters de uiteindelijke prijs beïnvloeden. Wij gaan voortdurend op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding op de markt, zodat we jou de perfecte oplossing kunnen aanbieden volgens jouw budget.

> ONTDEK MEER

Krijg je Gratis catalogus!

De catalogus is vaak het startpunt van een bouwproject. Je leest er meer over Blavier, maar vindt er ook alle modellen in terug.

Bovendien biedt het inspiratie over stijl en techniek én kan je ons volledig lastenboek lezen.