Villabouw België

Realiseer uw bouwdroom!

Droom niet langer van je eigen villa, bouw ze! Woningen Blavier bouwt jouw droomvilla volledig op maat volgens het sleutel-op-de-deur concept. Een scherpe prijs-kwaliteitsverhouding, een professionele dienstverlening en jouw tevredenheid staan daarbij voorop. Doe beroep op een van onze architecten en laat je droomvilla volledig naar jouw wens ontwerpen. Landelijke, moderne of klassieke villabouw? De keuze is aan jou!

en doe inspiratie op!

Moderne villabouw

Moderne villa’s herken je aan de strakke lijnen, de sobere kleuren en de luxueuze uitstraling. Voor het interieur wordt er vaak gekozen voor een open inrichting, design meubelen en een minimalistische inrichting. Ook een mix van een modern exterieur met een klassiek interieur is natuurlijk mogelijk.

 

Ben jij ook op zoek naar een moderne sleutel-op-de-deur villa? Doe dan inspiratie op tussen onze moderne woningen.

Landelijke en klassieke villabouw

Een typische baksteen, ronde vormen en veel oog voor detail: zo herken je een landelijke villa. Met veel natuurlijke materialen, rijkelijke versieringen en zachte kleuren staat gezelligheid voorop. In een klassieke villa is het dan ook steeds aangenaam vertoeven.


Heb jij je zinnen gezet op een klassieke villa? Laat je inspireren door onze landelijke woningen en klassieke modellen.

€277,630
BL350
€198,404
BL316
€231,948
BL310
€238,515
BL408

 

Villabouw op maat? Vraag dan onze catalogus aan en ontdek de mogelijkheden

Uw villa op maat gebouwd

Een luxe villa ontwerpen vraagt om een persoonlijke, gespecialiseerde aanpak. Je hebt bij ons dan ook een grote keuzevrijheid, waarbij we jouw droomvilla volledig op maat ontwerpen. Blavier werkt samen met een aantal toparchitecten waar ook jij een beroep op kan doen, die samen met jou volledig gepersonaliseerde plannen uitwerken. Ze kennen het sleutel-op-de-deur concept door en door, goed advies is dus gegarandeerd. Werk je liever met je eigen architect, dan kan dat natuurlijk ook.

Realiseer uw bouwdroom!

Realiseer uw bouwdromen en bouw uw villa met bouwonderneming Blavier. Vraag geheel vrijblijvend uw gratis catalogus aan en ontdek in alle rust de vele modelwoningen & mogelijkheden voor uw droomvilla!

en doe inspiratie op!