Moderne woningbouw

Woningbouw catalogus

Kopen of bouwen? Bouwen of renoveren? En hoeveel zal mijn huis dan kosten?

Het zijn ongetwijfeld vragen waar je al lang en hard over nagedacht hebt. Alles heeft natuurlijk zijn voor- en nadelen en het is belangrijk om de juiste keuze te maken voor uw wensen en budget. Wij tonen je alvast de voordelen van sleutel op de deur woningbouw en nodigen u uit onze inspirerende woningen te ontdekken in onze gratis catalogus.

boordevol inspiratie & prijzen!

Rijhuis, half-open of open bebouwing

Bij Woningen Blavier kan je al bouwen vanaf 104.975euro. Qua type bebouwing heb je de keuze uit een gesloten, half-open en open bebouwing en qua ontwerp kan je kiezen uit de meest courante bouwstijlen. Een cottage woning, een strakke villa of een pastorijwoning? Het kan allemaal!

 

We geven je alvast een klein voorsmaakjevan de mogelijkheden en nodigen je uit de gratis catalogus aan te vragen met het bijhorende lastenboek. Daarin kan je alle plannen per woning ontdekken en krijg je ook een goed zicht op de verschillende onderdelen van het bouwproces. 

€111,418
BL500
€162,128
BL297
€243,307
BL505

Uw woning ecologisch bouwen

Het grote voordeel van moderne woningbouw? Uw woning wordt voorzien van een performant isolatiepakket, bestaande uit:

 

  • 10cm polyurethaan (PUR) isolatie in de vloer
  • 10cm polyurethaan (PUR) isolatie in de muren
  • 22cm minerale wol in het dak
  • Een ventilatiesysteem van het type C+ Evo
  • Een hoogwaardige luchtdichtheid + blowerdoortest

 

Iedere woning kan echter volledig op maat gebouwd worden en kan dus ook verder geoptimaliseerd worden met een warmtepomp, zonnepanelen, etc. Zo is je woning meteen klaar voor de strenge energienormen van 2020 en lang daarna!

Op zoek naar bouwgrond?

Heb je al een bouwgrond of ben je nog op zoek naar een mooi stuk grond? Bij Woningen Blavier kan je zowel met als zonder bouwgrond terecht. Wie nog op zoek moet, kan al een kijkje nemen tussen onze bouwgronden die we te koop aanbieden. Anderzijds helpen we je steeds graag bij de zoektocht naar de ideale bouwgrond.

Bouwgronden & woningen te koop

Inspiratie voor uw droomwoning

Woningen Blavier is uw partner voor woningbouw. Vertrouw op ons professioneel bouwteam & geniet van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Ontdek in alle rust onze verschillende woningen en bouwstijlen en vraag - geheel vrijblijvend - uw gratis catalogus aan.

Ontdek alle modellen, plannen & prijzen!