Artikels

Ben je je bouwplannen aan het uittekenen? Hou je dan zeker niet in om een balkon aan je ontwerp toe te voegen. Een balkon heeft namelijk heel wat voordelen.

Vandaag de dag kun je je nauwelijks nog een woning voorstellen zonder hobbykamer. We geven je graag enkele inspirerende ideeën.

Je gevel reinigen? Dat vergt specifieke technieken, afhankelijk van het soort gevelbekleding. Tips en advies voor een onberispelijk resultaat.

Als je van plan bent om te bouwen is een kijkwoning bezoeken alvast een slim idee. We geven je vijf redenen waarom dit de moeite waard is.

Ontdek de tijdloze charme en de vele troeven van blauwe steen. Deze steensoort is zowel praktisch als esthetisch. Een vaste waarde voor je nieuwe woning!

Ga je een huis bouwen, maar weet je niet goed waar je je badkamer wil? Een badkamer boven lijkt logisch, maar ook een badkamer beneden heeft zijn voordelen.

Schuifwanden worden op tal van plekken veelvuldig gebruikt. Denk maar aan congrescentra en feestzalen. Ook in gezinswoningen kunnen schuifwanden handig van pas komen. Ontdek hier wat je er zoal mee kunt doen.

Ben je van plan om te bouwen, maar twijfel je nog over het type woning? Heb je al gedacht aan een koppelwoning? Zo’n huis heeft zeker zijn voordelen. We zetten ze graag voor jou op een rijtje.

Wil je graag een voortuin? Leuk, want daar kun je echt iets elegants en charmants van maken. Zo’n tuintje moet vooral uitnodigend zijn voor je gasten en een lust voor het oog van voorbijgangers én van jezelf.

Wie gipsplaten zegt, zegt gyproc. Toch is gyproc méér dan dat. Lees hier welke soorten gyproc er bestaan, wat de voor- en nadelen van gyproc zijn en wat je er zoal mee kunt doen.

Pagina's