Artikels Over Woningen Blavier

Een terrein van 30 hectare, 80.000 vierkante meter tentoonstellingsruimte, 800 standhouders, 5.000 merken en 220.000 bezoekers ... De beurs van Libramont kan indrukwekkende cijfers voorleggen. Net zoals vorig jaar zal Blavier ook in 2016 van de partij zijn als exposant. Wees alvast welkom op onze stand!

Overweeg je om in de nabije toekomst een landelijke woning of een moderne villa te bouwen? Een bezoekje aan Batibouw, de grootste bouwbeurs van België, helpt je ongetwijfeld om van je dromen werkelijkheid te maken. Zet de volgende stap in het bouwproces en bezoek Blavier van 27 februari tot 6 maart op Batibouw. Hét jaarlijkse evenement van de bouwsector

Ons netwerk van kijkwoningen wordt weldra uitgebreid met een architecturaal pareltje. Gelegen in Monitgny-le-Tilleul, op een boogscheut van Charleroi, is dit de ideale ontmoetingsplaats voor iedereen die zijn droomwoning wenst te bouwen.

Jongeren zijn bereid om te besparen op vakanties, restaurantbezoekjes en kledij om hun droomwoning te realiseren. Ze vinden rust en comfort even belangrijk als hun ouders én ze beseffen dat grote woningen niet meer van deze tijd zijn. Het zijn slechts drie opmerkelijke inzichten uit ons jaarlijkse trendrapport over de Belgische woningmarkt.

Batibouw is letterlijk het walhalla voor wie gaat bouwen. Je komt er alles te weten over verschillende woonconcepten en materialen, je ontdekt er nieuwe producten en fabrikanten en je kan er je licht opsteken over alles wat met jouw woning te maken heeft. In 2015 focust BATIBOUW daarbij op het kostenoptimaal bouwen.

Batibouw vindt dit jaar plaats van zaterdag 26 februari tot en met zondag 8 maart 2015. Professionele bezoekers kunnen al vanaf donderdag 26 februari de grootste bouwbeurs van ons land bezoeken. Het is dé gelegenheid voor bouwheren om inspiratie op te doen. Naar goede gewoonte zijn ook wij van de partij!

Heel wat kandidaat-bouwers doen een beroep op een of meerdere firma's voor de ruwbouw van hun woning en zorgen zelf voor de afwerking. Er zijn verschillende redenen voor die keuze: De kosten kunnen worden gespreid over een langere periode. De kandidaat-bouwer heeft voldoende technische kennis om bepaalde werken zelf uit te voeren.  …

Het is zover, de jongste parel in ons netwerk van kijkwoningen heeft zijn deuren geopend. Voortaan prijkt Boechout tussen de lijst van gemeentes waar Blavier elk weekend met plezier zijn klanten en kandidaat-bouwers ontvangt.   Waarom bouwden we deze woning en wat is het nut van een kijkwoning voor jou als kandidaat-bouwer? We gaan er met plezier even dieper op in.  

Je kan er de laatste dagen niet naast lezen, de woonbonus is weer een ‘hot topic’. Reden van deze nieuwe woonbonus-hype: in 2014 gaat de woonbonus van de federale overheid naar de regionale overheid en dan rijst de vraag “wordt de woonbonus behouden?” en “is daar wel geld voor?”.

Na enkele maanden voorbereiding is het eindelijk zo ver: de nieuwe website van Woningen Blavier staat online ! En de belangrijkste reden om onze website te vernieuwen dat ben jij. Om jou nog meer nuttige informatie en advies te geven, om jou sneller en eenvoudiger tot bij die informatie te brengen, om met jou een dialoog aan te gaan, ...

Bezoek onze kijkwoningen
Vraag je gratis catalogus. Meer info klik hier!