Articles about Sleutel op de deur ervaringen

We hebben goede aannemers gehad. De metsers… niets dan goeds! Ze waren heel attent, zo zetten ze bijvoorbeeld hun radio uit als het dochtertje van de buren haar middagdutje deed. Ze waren beleefd en vriendelijk! Toen we onze housewarming vierden, waren de mensen verbaasd… Over sleutel op de deur wordt vaak honend gesproken, en dat is jammer, want wij hebben een prachtige ervaring ermee.

Marjorie en Yvan hebben hun bouwdroom gerealiseerd. Ze lieten zich begeleiden door Blavier bij de bouw van hun woning en vertellen ons graag over hun ervaringen. Hun mening over Blavier Waarom hebben jullie gekozen voor Blavier? We hadden al heel veel gehoord over Blavier, dus de naam was ons niet onbekend.

Vanaf het begin is het bedrijf zeer transparant te werk gegaan. Dat sprak mij erg aan. Prijs-kwaliteit was wel duidelijk vanaf het begin. Dat was een plus punt voor mij.

Roland en Nadine zijn afkomstig uit de regio Brussel en woonden 36 jaar lang in 's-Gravenbrakel. Toen ze hun woning verkochten, gingen ze in eerste instantie op zoek naar een koopwoning in de buurt van Floreffe, waar hun dochter ook woont met hun schoonzoon en kleindochter. Hun eerste contact met Blavier gebeurde eerder toevallig. Het eerste contact

Toen we besloten om op zoek te gaan naar een huis, hebben we eerst een paar koopwoningen in de buurt van Malmédy bekeken. Maar we kwamen er al snel achter dat de prijzen toch wel heel hoog lagen. We hebben een tiental woningen bezocht tussen € 200.000 en € 250.000 en er was altijd wel iets wat niet beantwoordde aan onze verwachtingen. Bovendien was er meestal ook een grondige renovatie nodig, wat dan weer extra tijd zou kosten en ons een onaangename verrassing zou kunnen bezorgen. Omdat we dat risico echt niet wilden nemen, zijn we dan toch beginnen nadenken over nieuwbouw.

Bouwen is een spannend avontuur. Als je eraan denkt om te bouwen, maar ook als je er al aan bezig bent, is de kans groot dat je nieuwsgierig bent naar de ervaringen van anderen.

Nelson en Monia wonen nu zowat een half jaar in hun woning in Lieze, die ze door Blavier lieten bouwen. Zoals zoveel van onze klanten, brengen we ook hen een bezoekje om naar hun ervaringen te luisteren. We horen graag wat er goed en minder goed ging zodat we dit kunnen gebruiken om ons in de toekomst nog te verbeteren.  Michaël heeft ons echt gepamperd

In Frasnes-Lez-Gosselies, in een mooie rustige straat, hebben Benjamin en Melissa Nitelet-Vigne hun woning laten bouwen door Blavier. Ze spreken over hun ervaringen met Blavier en over hoe zij de bouw van hun woning beleefd hebben.

We hebben afspraak met Cathy Vanhulst, in haar nieuwe woning in Boutersem. Zij koos ervoor een sleutel op de deur woning te laten bouwen omdat ze het belangrijk vond om op één firma te kunnen rekenen voor advies en de realisatie van het volledige project. Cathy is duidelijk tevreden over de samenwerking met haar bouwfirma: “Ik ben eigenlijk over alles heel tevreden, zowel het contact met de mensen van Blavier, als de uitvoering van de werken."

We ontmoeten mevrouw Gauthier-Noël in haar huidige woning in Jodoigne (Geldenaken), op slechts een paar kilometer van haar bijna afgewerkte sleutel-op-de-deurwoning. Mevrouw Gauthier zorgt voor een warm onthaal met een kopje koffie en steekt meteen van wal over haar samenwerking met Woningen Blavier. Twee woningen op een smalle maar erg diepe bouwgrond

Pagina's

Vraag je gratis catalogus. Meer info klik hier!