Blavier tekent present op Batibouw 2015 (Stand 310, Hal 8)

15 janvier 2015 -

Batibouw vindt dit jaar plaats van zaterdag 26 februari tot en met zondag 8 maart 2015. Professionele bezoekers kunnen al vanaf donderdag 26 februari de grootste bouwbeurs van ons land bezoeken. Het is dé gelegenheid voor bouwheren om inspiratie op te doen. Naar goede gewoonte zijn ook wij van de partij! Thema’s dit jaar die ons nauw aan het hart liggen, zijn kostenoptimaal bouwen en het digitale huis.

Kostenoptimaal bouwen: een kwestie van de juiste verhoudingen vinden

Batibouw staat dit jaar helemaal in het teken van kostenoptimaal bouwen en het digitale huis. Twee thema’s die ook ons aanbelangen. Onder kostenoptimaal bouwen verstaan wij een zo efficiënt mogelijke besteding van het beschikbare budget. Een goede voorbereiding en een gedetailleerd zicht op alle kosten is hierbij cruciaal. Het komt er bovendien ook op aan om verstandige keuzes te maken. De uitdaging ligt erin de juiste combinatie te vinden van isolatie, luchtdichtheid, ventilatie en verwarming. Wie meer isoleert, zal zijn energieverbruik zien dalen, tot een bepaald punt. Als expert op het vlak van ecologisch en budgetvriendelijk bouwen staan wij je hierin graag met raad en daad bij.

Wie kostenbewust bouwt (en wie doet dat niet tegenwoordig?), moet met veel zaken rekening houden. Ga je met ons in zee, dan gaan wij in jouw plaats op zoek naar de beste prijs-kwaliteitverhouding. We wegen alle opties af en halen het beste uit je budget. En uiteraard houden wij tot in de details rekening met jouw specifieke wensen en voorkeuren. Zo verhuis je straks naar een woning die tot in de puntjes aan je vereisten voldoet, zonder één cent te veel te betalen.

 

Het digitale huis

Woningen worden dankzij de integratie van apps en digitaal verbonden toestellen steeds intelligenter. Slimme warmteregelaars kunnen nu al het gedrag van de bewoners leren en zichzelf in- en uitschakelen wanneer nodig. De thermostaat houdt rekening met je dagelijkse routine en stelt zich daar automatisch op in. Zo hoef jij nooit meer in een koud huis binnen te stappen. En je energierekening blijft betaalbaar.

We geven je graag een woordje uitleg bij elk van deze thema’s op onze stand op het Batibouw bouwsalon (Stand 310, Paleis 8). Voor deze en andere zaken kan je bij ons terecht van zaterdag 28 februari tot en met zondag 8 maart 2015 in Brussels Expo.

Partager