Getuigenis van Felix van Asten en Petra Bielen met Blavier – Scherpenheuvel-Zichem (Vlaams Brabant)

Waarom hebben jullie gekozen voor een sleutel-op-de-deur woning? Had dit een specifieke reden?
Felix : Ja, toch wel. Ik beschik niet over de benodigdheden om zelf te zorgen voor de uitvoering en weet hier niet voldoende over. Vooral ook door het gebrek aan tijd beslisten we voor een sleutel-op-de-deur woning.

Hoe zijn jullie terecht gekomen bij Woningen Blavier?
Petra : Ja, we zijn bij verschillende sleutel-op-de-deur firma’s langsgegaan voor een offerte op te vragen, maar deze bedrijven konden ons niets aanbieden voor het budget (€150.000) dat wij voor ogen hadden. Bij Woningen Blavier was het echter geen probleem om een offerte op te stellen rekening houdend met ons budget. Dit was dan ook de reden waarom we gekozen hebben voor Woningen Blavier.

Hoe is de samenwerking met Woningen Blavier verlopen?
Felix : We zijn zeer tevreden over de samenwerking met Woningen Blavier. De communicatie verliep zeer goed maar de communicatie met de architect daarentegen verliep wat stroef. De werfopvolging door Wilfried, onze werfleider en de samenwerking met Ludo, onze bouwadviseur, verliep goed.

Hebben jullie voldoende hulp gekregen bij het indienen van jullie bouwvergunning en andere administratieve zaken?
Felix : De samenwerking met Wilfried verliep zeer goed. Je kon hem steeds bereiken en we kregen ook altijd een duidelijk antwoord op onze opmerkingen of vragen. Wij zijn zeer tevreden over Wilfried.

Hoe tevreden zijn jullie over de termijn en de prijs-kwaliteitverhouding?
Petra : Over de termijn zijn we zeer tevreden aangezien de oplevering vroeger gebeurde dan gepland. Dit was een zeer aangename verrassing! Bij het zoeken naar de juiste bouwfirma waren we zeer blij dat we een bedrijf hadden gevonden die rekening houdt met ons budget.

Felix : De samenwerking met de aannemers verliep goed, vooral over de metser zijn we zeer tevreden. We konden hem altijd contacteren. Anderzijds verliep de communicatie en werking met de loodgieter, plakker en elektricien iets minder goed, maar over het algemeen zijn we tevreden.

Op een schaal van 0 tot 10, hoe tevreden zijn jullie over het algemeen?
Felix : Wij geven aan Woningen Blavier een 8/10 voor de goede coördinatie en opvolging van onze woning.

Partager