Getuigenis – « buitengewoon eerlijk »

Eind juni verhuizen Gert en Sophie, samen met hun zoontje en dochtertje van 10 en 9 jaar oud, naar hun nieuwe Blavier-woning. Minder dan een jaar geleden woonden ze nog op hetzelfde perceel grond, maar in een oude woning.

“We kijken uit naar onze verhuis. Die is gepland voor maandag 24 juni. Momenteel wonen we bij mijn ouders. Als je, zoals wij, een gezin hebt met 2 kinderen, dan is dat toch een beperking van je privacy. We zijn dus heel blij dat de werken zo vlot verliepen.”

We kwamen in contact met jullie op een bouwbeurs. Eigenlijk dachten we dat bouwen niets voor ons was, en zeker niet met Blavier. Wij hadden vroeger het idee dat Blavier voornamelijk grote en dure woningen plaatst. Op de beurs tonen jullie echter alle prijzen bij de foto’s van woningen, en dat is zeer interessant. Toen zagen we dat jullie gamma erg breed is: van kleine, budgetvriendelijke woningen tot grote villa’s.

 

De aanlokkelijke prijzen gaven ons weer hoop dat bouwen misschien toch niet onmogelijk was. Bij vele andere bouwfirma’s hadden ze ons eigenlijk al afgescheept. Bouwen viel er buiten ons budget. Na een eerste gesprek op de beurs, hebben we afgesproken met onze bouwadviseur, Lu. Aan hem hebben we heel veel te danken! Hij heeft ons goede ideeën gegeven en professioneel advies. Hij maakte ons een prijs voor de basis. Wij vroegen vloerverwarming, rolluiken,… Maar die plaatste hij in optie, zodat wij een goed idee hadden over de prijsimpact van deze dingen. Op die manier konden we zelf heel prijsbewust keuzes maken.

Het budget dat Lu ons in het begin opmaakte, klopte perfect. Zijn eerlijkheid is echt buitengewoon! Bovendien zijn we tijdens de uitvoering een paar keer van gedacht veranderd, over bijvoorbeeld de kleur van de ramen. Voor er begonnen werd aan die werken, werd ons altijd een offerte opgemaakt, zodat we ook dan nog heel bewuste keuzes konden maken. Zo kwamen we nooit voor verrassingen te staan!

Ook de werken zelf zijn heel snel en goed verlopen. In oktober 2012 zijn ze begonnen en verhuizen doen we binnen een tweetal weken, op 24 juni. Onze woning zal dan tot in detail afgewerkt zijn. Pas op, ik zeg niet dat er nooit iets mis is gelopen, toch wel, maar dat werd altijd direct opgelost.

Over de prijs-kwaliteit verhouding twijfelen Gert en Sophie geen ogenblik, die is voor hun echt uitzonderlijk. Gert werkt zelf dan ook in de bouw, en komt vaak in contact met klanten van andere bouwfirma’s. Hij kan de vergelijking dan ook goed maken. “Als onze kinderen ooit gaan bouwen, ga ik er zeker op aandringen dat het met Blavier zal zijn!” besluit hij.

Partager