Getuigenis van Jess Dupont en Tina Muyllaert met Woningen Blavier

12 avril 2013 -

Hoe zijn jullie in contact gekomen met Woningen Blavier? Kenden jullie de firma al?
Jess: Jaja, zeker en vast! In 2007 bouwden we al een woning met Blavier. De samenwerking verliep toen zeer goed! We waren tevreden over het eindresultaat. We beslisten dan ook om onze nieuwe woonst met Woningen Blavier te bouwen.

Welke factoren waren doorslaggevend om een tweede keer met Woningen Blavier te bouwen?
Jess: Doordat we in 2007 al eens hadden samengewerkt met jullie wisten we perfect wat te verwachten. We hebben wel bij enkele andere firma’s offertes opgevraagd maar hebben uiteindelijk opnieuw voor jullie gekozen. Bij één firma was de prijsofferte helemaal niet gedetailleerd, in de andere firma hadden we minder vertrouwen. Wat ik enorm apprecieer bij jullie, is de gedetailleerde offerte die jullie opmaakten, dat was voor ons zeker een belangrijk pluspunt.

Hoe verliep de communicatie met jullie bouwadviseur en de werfleider?
Jess: We hebben ditmaal dezelfde bouwadviseur (Ludo)  en dezelfde werfleider (Wilfried) als voor de woning die we in 2007 met jullie bouwden. We waren al tevreden over de bouw van de eerste woning, anders hadden we natuurlijk niet opnieuw voor jullie gekozen, maar we merkten nu een duidelijke vooruitgang ten opzichte van 2007. De werfopvolging gebeurde strikter, Wilfried speelde nog korter op de bal. De kwaliteit is er nog op verbeterd.

Werd de termijn gerespecteerd?
Jess: Ja, alles verliep zeer goed. Er waren geen vertragingen. In maart 2012 zijn de werken begonnen en in februari 2013 kregen we de sleutels. We zijn zeer tevreden, alles verliep vlot en snel!

Wat is jullie algemene score voor Woningen Blavier doorheen het hele proces?
Jess: Wij zijn zeer tevreden over Woningen Blavier! Wij geven jullie een 9/10 voor de goede werfopvolging, goede prijs-kwaliteit verhouding, gerespecteerde bouwtermijn en een zeer gedetailleerde offerte. Wij zijn nog meer tevreden dan de eerste keer dat we met Woningen Blavier bouwden!

Partager