Getuigenis van Vincent Bottone en Natalya Malyutina met sleutel-op-de-deur – Nieuwerkerken (Limburg)

21 avril 2013 -

Kenden jullie Woningen Blavier al voor jullie met ons gingen bouwen?
Vincent: Ja, we hadden via kennissen en vrienden al van Woningen Blavier gehoord. We zijn dan ook op jullie website een kijkje gaan nemen voor meer informatie. Wij hoorden eigenlijk alleen maar positieve dingen over jullie, zo zijn we dan ook bij jullie terecht gekomen.

Hebben jullie nog andere firma’s overwogen? Waarom hebben jullie uiteindelijk voor Woningen Blavier gekozen?
Vincent: We zijn zeker bij andere bouwfirma’s langsgegaan maar Woningen Blavier kwam er als beste uit. Over een van deze firma’s hadden we een aantal klachten opgevangen op vlak van afwerking en dergelijke. Een andere firma was wat duurder. Wij hebben dan ook bewust voor Woningen Blavier gekozen omdat jullie prijs lager lag en doordat we alleen maar goede dingen  over jullie  gehoord hadden.

Hoe verliep de communicatie met jullie werfleider en met de aannemers?
Vincent: Met onze werfleider, Wilfried, verliep alles steeds goed! Hij is iemand die zeer gedreven is, was steeds correct, volgde alles goed op en we konden steeds op hem rekenen. De aannemers deden hun werk zeer goed, op de elektricien na, die niet altijd even correct was. Maar op zich verliep alles eigenlijk zeer goed en zijn we dan ook zeer tevreden over hun!

Werd het budget en de vooropgestelde termijn gerespecteerd?
Vincent: Ja, zowel het budget als de termijn werden zeker gerespecteerd. We zijn dan ook heel blij!

Wat is jullie algemene score aan Woningen Blavier?
Vincent: Ik geef aan Woningen Blavier een zeer goede score van 9/10. Het zijn correcte medewerkers die hun werk zeer goed doen, alles verliep goed en hebben dan ook geen verdere opmerkingen. Bedankt Woningen Blavier!

Partager