Laat je voor de inrichting van jouw nieuwbouw woning inspireren door de trends van 2014

15 janvier 2014 -

Een trendy inrichting doet je woning helemaal tot leven komen. Een gezellig en comfortabel interieur zorgt er ook voor dat je je helemaal thuis voelt in jouw huis. Om je helpen bij een leuke en praktische inrichting van jouw woning, zetten we hieronder een aantal trends in de kijker. Hiervoor gingen we te rade bij onze partner Inspirerend Wonen, een online Woonmagazine boordevol interieurtips en info voor jouw woning.

Inspirerende woonkamertrends voor 2014

De woonkamer is de centrale leefruimte van je woning. Je spendeert er niet alleen veel tijd, je ontvangt er ook je familie en vrienden. Deze centrale leefruimte in een nieuw kleedje steken, heeft een bijzonder verfrissend effect op je integrale interieur. Zorg ervoor dat je in 2014 helemaal mee bent met de laatste interieurontwikkelingen en volg deze inspirerende woonkamer trends!

Felle kleuren, opvallende patronen, grote verlichting of meubilair met een statement. Dit is slechts een greep uit de woonkamer trends 2014. Wens je helemaal mee te zijn, lees dan het volledige artikel over de vijf inspirerende woonkamer trends voor 2014!

Keukentrends 2014: design en duurzaamheid hand in hand!

Er wordt tegenwoordig steeds meer geleefd in de keuken. Hierdoor verschuiven ook de verschillende keukentrends. We brengen steeds meer een eigen stijl tot leven in de keuken en houden rekening met het milieu…

In 2014 kiezen we voor warme en sfeervolle tinten, gezelligheid en natuurlijk materialen. Duurzaamheid wordt steeds belangrijker. Ook bij het inrichten van de keuken kiezen we steeds meer voor duurzame materialen en energiezuinige apparaten. Wil je meer weten over de keuken trends van 2014, ga dan eens een kijkje nemen op de website van Inspirerend Wonen. 

tendances chambre à coucher 2014

Slaapkamer inrichten: 3 warme wintertrends

Onze slaapkamer is al een tijdje méér dan een plek om te slapen. Dat merken we ook aan de slaapkamerinrichting. Na groteske slaapkamers zijn deze winter rust, geborgenheid en gezelligheid weer troef in de slaapkamer. Ook hier speelt duurzaamheid een belangrijke rol. Anderzijds willen we de ruimte optimaal gebruiken en is multifunctioneel meubilair aan een opmars bezig. 

Lees er alles over in het artikel over de 3 warme wintertrends voor de slaapkamer.

Woningen Blavier en Inspirerend Wonen: een bron van inspiratie voor jou als kandidaat-bouwer

Een professionele dienstverlening is een belangrijke pijler van de werkwijze van Blavier. En deze dienstverlening start met het verstrekken van de nodige informatie voor het bouwen van een huis en alles wat er mee gepaard gaat. Om daarin heel breed te kunnen gaan, werkt Blavier nauw samen met het online portaal van Inspirerend Wonen.

Ben je op zoek naar informatie of tips voor jouw woning, ga dan zeker ook eens een kijkje nemen op de Inspirerend Wonen website. 

Partager