Getuigenis – Marjorie en Yvan vertellen over hun ervaringen met Blavier

1 juillet 2015 -

Marjorie en Yvan hebben hun bouwdroom gerealiseerd. Ze lieten zich begeleiden door Blavier bij de bouw van hun woning en vertellen ons graag over hun ervaringen.

Waarom hebben jullie gekozen voor Blavier?

We hadden al heel veel gehoord over Blavier, dus de naam was ons niet onbekend.

We waren enthousiast over deze firma omdat ze samenwerken met zelfstandige vakspecialisten. We wisten dat Blavier hen gemakkelijk zou kunnen vervangen als ze niet zouden beantwoorden aan onze behoeften. Bovendien was Blavier verantwoordelijk voor de werken als een van de onderaannemers failliet zou gaan. Die werkwijze bood ons voldoende zekerheid. We waren gerustgesteld.

We hebben gekozen voor een sleutel-op-de-deurfirma omdat we allebei werken en weinig vrije tijd hebben. We hadden behoefte aan een betrouwbare firma die toezicht kon houden op de werkzaamheden en onze bouwplannen kon coördineren.

Hoe verliep het contact met de bouwadviseur?

Onze bouwadviseur was heel toegankelijk. We hebben niet rond de pot gedraaid met hem: hij begreep onmiddellijk wat onze verwachtingen waren en wat we wilden vermijden. We waren allebei heel duidelijk van bij het begin, in alle openheid.

Onze architect en veiligheidsadviseur hadden geen enkele band met Blavier. Dat was een bewuste keuze: we wilden onafhankelijkheid en bescherming voor deze partijen bij eventuele problemen. Deze beslissing paste perfect in de filosofie van de firma.

Hoe zijn de bouwwerkzaamheden verlopen?

Het eindresultaat is prachtig. Ik was ook erg tevreden over de werfleider. Ik ben niet altijd even vriendelijk geweest tegen hem … Laurent was zeer behulpzaam en was aanwezig tijdens de volledige duur van de bouwwerkzaamheden.

Tips van Marjorie en Yvan voor toekomstige bouwers:

Zorg ervoor dat je regelmatig aanwezig bent op de werf en alles kunt opvolgen. Ik vond het belangrijk om één keer per maand samen te komen met de werfleider en/of de werklui.

Hebben jullie stress gehad tijdens de uitvoering?

Iedereen heeft wel eens stress bij het bouwen van een woning. Ook wij zijn daar niet aan ontsnapt … Maar dat is heel normaal en gebeurt zowel bij een sleutel-op-de-deurfirma als bij een lokale aannemer.

Hoe zouden jullie Blavier in drie woorden omschrijven?

Goed, tevreden en betrouwbaar!

Over deze woning…

Deze moderne, smaakvol ingerichte woning heeft een totale bewoonbare oppervlakte van 200 m²!

De benedenverdieping omvat een inkomhal, een grote bureauruimte, een wasplaats en een ruime leefruimte met keuken, salon en eetplaats.

De grote ramen in de achtergevel laten veel licht binnen.

De bovenverdieping telt drie mooie grote slaapkamers, een dressing voor het hele gezin en een volledig uitgeruste badkamer.

Laat je inspireren in een van onze kijkwoningen of vraag een gratis catalogus aan.

De kijkwoningen van Blavier zijn elke zondag open van 14.00-18.00 uur. Onze kijkwoningen in Thorembais en Boechout zijn ook open op zaterdag van 14.00-18.00 uur.

Partager