Close

BTW

Blavier biedt jou 50% korting op de BTW bij de bouw van jouw woning*! 


Vraag jouw gratis catalogus aan om van deze uitzonderlijke korting te kunnen genieten!

-50%

GENIET VAN ONZE BATIBOUW CONDITIES

Ontdek onze inspiratie modellen

Wanneer wij deze bouwgrond bij Blavier te koop zagen, was onze eerste contactpersoon Meneer Theunissen.

Wij hebben verschillende onderlinge contacten met hem gehad. Het is een zeer sympathieke persoon die goed naar ons geluisterd heeft, ons geruststelde en ons op de beste manier heeft weten gidsen in dit grote avontuur. 

Op financieel vlak werd alles zeer correct berekend, hierdoor stonden wij nooit voor slechte verrassingen.  Ondanks enkele kleine problemen, iets wat altijd wel aanwezig is gedurende een bouwproject, heeft Blavier alles op alles gezet om deze zo snel mogelijk op te lossen. 


Mr et Mevr Renard

F. Latour

Wij wensen u uitdrukkelijk te bedanken voor het geleverde werk. Niet alleen de commerciƫle kant, die zeer waardevol was dankzij jullie oprechtheid en de uitleg die aan onze verwachtingen voldeed. Maar ook de opvolging van het administratieve gedeelte. U heeft ons perfect kunnen begeleiden bij de minste vraag of terughoudendheid die wij hadden door een vertraging van de gemeente uit.

Wij willen eveneens het hele Blavier team bedanken voor het perfect uitgevoerde werk en zouden de onderneming zonder enige aarzeling aanbevelen. Als jong stel zonder enige ervaring in de bouwsector heeft u ons de nodige ondersteuning kunnen bieden. Op financieel oogpunt waren er geen verrassingen: alles werd vooraf zeer duidelijk en nauwkeurig gecommuniceerd.

BTW

GENIET VAN ONZE BATIBOUW CONDITIES

-50%

*Promotie onderhevig aan voorwaarden. Ontdek ze op onze website.