Getuigenis – Benjamin en Melissa Nitelet-Vigne getuigen over hun ervaringen met Woningen Blavier

In Frasnes-Lez-Gosselies, in een mooie rustige straat, hebben Benjamin en Melissa Nitelet-Vigne hun woning laten bouwen door Blavier. Ze spreken over hun ervaringen met Blavier en over hoe zij de bouw van hun woning beleefd hebben.

“In het begin hebben we gezocht naar een bestaande woning, maar we hadden al snel begrepen dat er weinig verschil zat tussen de prijs van een bestaande woning en een nieuwbouw. We hebben dan ook beslist om een nieuwe woning te bouwen.

We hebben gekozen voor een sleutel op de deur woning omdat we een vaste prijs wilden kennen, zonder meerkost, maar ook omdat we ons niet konden bezighouden met de opvolging van de werken. Als je met twee werkt, is het niet zo makkelijk om zelf aannemers te zoeken, enz.

De werken zijn goed verlopen en we zijn erg tevreden over onze werfleider. Die was altijd heel makkelijk bereikbaar. Hij heeft de werken ook goed opgevolgd en alles is vlot en snel verlopen. We hebben natuurlijk wel wat kleine probleempjes gehad, maar die werden altijd snel opgelost.

Zo hebben we bijvoorbeeld na onze verhuis, een probleem gehad met de afvoer, maar dat is ondertussen opgelost.

Na deze ervaring, raden wij natuurlijk aan anderen aan om met Blavier te bouwen…”

Delen