Blavier op Batibouw 2014 : energie-advies en een aantrekkelijke Batibouwactie!

Dit weekend is het weer zover, Batibouw opent zijn deuren voor het grote publiek. En deze Batibouw 2014 staat bij Blavier helemaal in het teken van betaalbaar energiezuinig bouwen.

Betaalbaar en energiezuinig combineren voor jouw woning is niet eenvoudig, daarom hebben we er bij Blavier werk van gemaakt om jou daarin een aantal oplossingen aan te bieden, op maat van jouw project.

Een handige energiegids en een aantrekkelijke Batibouwactie

Door de wirwar van veranderende energienormen en nieuwe technologiën is bouwen vandaag de dag een complex verhaal geworden. Om er voor te zorgen dat je door het bos de bomen nog ziet, heeft Blavier voor Batibouw een handige energiegids samengesteld.

Deze gids geeft je niet alleen een overzicht van de verschillende normen en technologieën, je vindt er ook een aantal tips zodat je voor jouw bouwproject de juiste keuzes kan maken.Op Batibouw combineren we dit met een leuke actie “Steek minder energie in je woning … en krijg tot 12.000€ korting!” Een dubbel voordeel waarbij je vandaag al meer huis krijgt voor jouw budget. En dankzij de extra energiebesparende technologieën bespaar je ook jaar na jaar nog geld uit. Ondek er meer over op onze Batibouwpagina!

De 3 thema’s van Batibouw

Dat we met betaalbaar en energiezuinig volop inspelen op de actuele thema’s, bewijzen ook de 3 thema’s die Batibouw dit jaar zelf voorop stelt. Voor Batibouw 2014 zijn de thema’s:

  • Thema 1: betaalbaar wonen
    Zowat elke Belg droomt van een eigen en vooral betaalbare woning. Maar daarbij botst hij steeds vaker op obstakels om die droom te realiseren: de vastgoedprijzen blijven stijgen, verplichte energiebesparende investeringen nemen een grotere hap uit het budget en ook over de woonbonus heerst nog onzekerheid.
  • Thema 2: bijna energieneutraal bouwen
    Bijna EnergieNeutrale woningen, of kortweg BEN. Dat is wat Europa uiterlijk tegen 31 december 2020 van alle Europese nieuwe gebouwen verwacht. Hoe we daartoe komen, mag iedere lidstaat zelf invullen. Eind 2013 wilde Europa van haar lidstaten weten hoe ze dit denken te doen.
  • Thema 3: de revival van hout
    We willen met zijn allen meer warmte en gezelligheid in huis, meer charme en authenticiteit en dat allemaal in duurzame materialen die lang meegaan. Niet verwonderlijk dus dat hout de jongste jaren enorm aan populariteit wint zeker als geliefkoosd meubelmateriaal, in vloeren en wanden, zowel voor binnen als buiten.

Steek minder energie in je huis …

Letterlijk en figuurlijk. Laat je begeleiden door de experts van Blavier, zodat je zelf minder energie in je bouwproject moet steken. Wij nemen de coördinatie van je over, garanderen je één uniek aanspreekpunt en één eindverantwoordelijke en dankzij ons professioneel advies haal je meer uit je bouwproject.

Voor advies op maat van jouw project, bezoek ons op batibouw, hal 8 of vraag meteen je gratis catalogus aan.

Delen