Blavier stelt bouwconfigurator voor op Batibouw

De gevelsteen en de ramen bepalen in grote mate de look van je toekomstige nieuwbouwwoning. Die keuze laat je dus beter niet aan het toeval over. Zou het niet handig zijn, mocht er een toepassing bestaan die je toelaat op voorhand te zien hoe jouw keuzes in werkelijkheid uitdraaien? Het goede nieuws is: die toepassing bestaat. Ontdek ze aan de stand van Woningen Blavier op Batibouw.

Woningen Blavier heeft net een nieuwe configurator gelanceerd waarmee je meer dan 65 inspiratiewoningen kan uitrusten met verschillende bakstenen en ramen. Je kan er zelf mee aan de slag gaan om de woning van jouw keuze volgens jouw smaak te ontwerpen. De nieuwe tool is zeker eenvoudig in gebruik: surf naar onze “inspiratiewoningen” en speel met de verschillende combinaties van bakstenen en vensters. Breng je een bezoekje aan Batibouw? Dan kan je op onze stand kennismaken met de bouwconfigurator!

Blavier op Batibouw

Batibouw gaat van start op 26 februari en loopt tot en met 8 maart. Wat het Autosalon voor de auto is, is Batibouw voor de woning: het is en blijft dé belangrijkste beurs in de bouw-, renovatie- en woonsector. Alle grote namen zijn er vertegenwoordigd. Je vindt Woningen Blavier in Paleis 8, stand 310. Het is dé gelegenheid voor kandidaat-bouwers om de verschillende mogelijkheden te ontdekken. Je komt er alles te weten over het sleutel-op-de-deurconcept en je kunt er een praatje slaan met medewerkers van een van de meest toonaangevende bouwfirma’s van het moment.

Ontdek de Blavier-bouwconfigurator op Batibouw

Heb je concrete bouwplannen? Dan is een afspraak met een bouwexpert een uitgelezen kans om inspiratie op te doen voor je toekomstige droomwoning. In een privégesprek kan u in alle rust de verschillende stappen en details overlopen, gaande van de keuze van de woning tot het bespreken van uw budget. Uiteraard kan u ook langskomen op onze Batibouw stand waar onze verkoopadviseurs u met plezier te woord staan. 

Blavier is niet gebonden aan een bepaalde architecturale stijl dus je bent helemaal vrij om je eigen woning vorm te geven. Om het kiezen gemakkelijker te maken, ontwikkelden we als bouwbedrijf een configurator waarmee je in real time je keuzes kunt bepalen. Het visualiseren van de invloed van andere bakstenen of ramen is momenteel beschikbaar op 68 sleutel op de deur. Door de gevelstenen, ramen en garages van jouw keuze aan te duiden, krijg je onmiddellijk een aangepaste foto te zien. Eeuwige twijfelaars hebben dus niets meer te vrezen, want zij weten op voorhand perfect hoe hun woning eruit zal zien. Het maakt van bouwen met Woningen Blavier een nog aangenamere ervaring. Wil je meer weten over bouwen met Blavier? Je ontdekt alles tijdens Batibouw.

Praktische info

Wanneer? 26 februari tot 8 maart 2015

Waar? Brussels Expo, Belgiëplein 1, 1020 Brussel

Tickets? Surf naar www.batibouw.be.