Mark en Rita over hun woning in samenwerking met Blavier – Schoten

We ontmoeten Mark Adriaenssens (50) en Rita Wilmsen (43) voor hun splinternieuwe woning in samenwerking met Blavier Schoten. Begin november verhuizen ze, samen met hun zoon (20) en twee dochters (12) naar deze prachtwoning. Stress? Nee hoor, dat hebben wij niet gehad lacht Mark Adriaenssens onmiddellijk. Alles is heel vlot verlopen. Niet alleen is alles goed uitgevoerd en mooi afgewerkt, ook is het heel snel gegaan. Op 11 maanden staat onze woning er, volledig afgewerkt tot de schilderwerken toe.

Al van bij onze eerste contacten met de bouwadviseur voelden we dat het goed zat. Bij Blavier kregen we eerlijke prijzen, verliepen de contacten professioneel en gemoedelijk, en bovendien benadrukte Lu, onze bouwadviseur, telkens opnieuw dat alles geheel vrijblijvend was. Wat ons ook vertrouwen inboezemde was dat op de bouwbeurs in Antwerpen verschillende tevreden klanten hem de hand kwamen schudden. Dat stelde ons gerust om de samenwerking met Blavier aan te gaan.

Verliep tijdens de werken ook alles zo vlot?

Ja, onze werfleider, Kris, is echt onwaarschijnlijk goed in zijn job. Hij communiceert heel goed, is altijd bereikbaar en heeft de touwtjes goed in handen. Zo werd op een bepaald moment onze garage iets te hoog gebouwd. Kris heeft onmiddellijk beslist dat dat herdaan moest worden, en 3 dagen later was alles opgelost. Als wij niet sleutel-op-de-deur hadden gebouwd, hadden we zelf druk op de metser moeten uitoefenen. Het resultaat was misschien niet hetzelfde geweest, en er zou in ieder geval veel meer administratieve rompslomp bij zijn komen kijken. Bovendien heeft Blavier zich heel goed aan de planning gehouden. En dat was belangrijk voor ons, want wij moesten onze woning verkopen. De belofte die wij aan de kopers gedaan hebben, kunnen wij nu ruimschoots inlossen.

Komt deze woning overeen met jullie initiële droom?

“Dit is absoluut mijn droomwoning geworden”, zegt Rita Wilmsen. “Maar in het begin had ik daar een heel ander idee over. Mijn droomwoning was een woning in piramidestijl, zoals jullie kijkwoning in Kortrijk. De architect heeft dan dit getekend. Qua binneninrichting was dit ideaal voor mij, maar aan de buitenkant heb ik echt moeten wennen. Bij mijn man was dat anders, van zodra hij de plannen zag, was hij verkocht. Ondertussen is dit ook voor mij mijn absolute droom.” We zijn dan ook zeer tevreden over de samenwerking met Blavier!