Nieuwbouwproject in Anderlecht in detail bekeken

Op zoek naar een nieuwe thuis dicht bij Brussel, maar toch in ene rustige omgeving?
Het ‘Erasmus’-project in Anderlecht omvat 10 moderne huizen met elk een oppervlakte tot 185 m². De bouwwerkzaamheden gebeuren onder leiding van Blavier en gaan van start in het begin van 2016. Het project zal voltooid zijn in de eerste helft van 2017. Elk huis heeft 3 à 4 slaapkamers, 1 à 2 badkamers, een tuin en een carport of garage. Benieuwd? Lees dan hieronder de details!

Prachtig groen wonen

Het ‘Erasmus’-project van Woningen Blavier strekt zich uit over de Lenniksebaan en de Ketelstraat, in een prachtige groene omgeving vlakbij het Erasmeziekenhuis in Anderlecht. Te midden van al dat groen ligt het prachtige Neerpedepark, waar wandelliefhebbers en fietsfanaten hun hartje kunnen ophalen. In de nabije omgeving vind je eveneens een golfterrein en tennisvelden. Het ‘Erasmus’-project is bovendien een bijzonder geschikte woonwijk voor gezinnen met kinderen.

En dat is nog niet alles! Het ‘Erasmus’-project is gemakkelijk bereikbaar met het openbaar vervoer. Metrolijn 5 (halte Erasme) zorgt voor een directe verbinding met het centrum van Brussel. Bussen van De Lijn verbinden het Pajottenland met het Brusselse Zuidstation en rijden zelfs naar de luchthaven van Zaventem. Verder is er directe verbinding met winkelcentra CORA en Westland Shopping.

Woonproject Anderlecht - 10 nieuwbouw woningen kopen

Bouwen met hoogwaardige materialen

Elke woning wordt gebouwd met materialen van topkwaliteit en wordt optimaal geïsoleerd:

  • 14 cm polyurethaan onder het dak
  • 10 cm polyurethaan onder de vloer
  • 10 cm polyurethaan in de muren

Daarnaast beschikt u over een ruime keuze qua materialen voor het interieur. Zo kunnen we elke unit aanpassen aan uw smaak. Verder voorzien we in elke unit een efficiënt ventilatiesysteem en een verwarmingssysteem met hoog rendement, opdat u zo veel mogelijk energie zou kunnen besparen.

Er zijn nog woningen beschikbaar! U kunt zelfs de oriëntatie van uw woning helemaal zelf kiezen. Wilt u meer weten of een afspraak maken met onze bouwadviseur? Neem dan contact op met Ennio Mariani op 0475/23.62.76 of via info-terrains [at] blavier [dot] be. We zullen uw vragen met plezier beantwoorden!

Ontdek alle details over dit project