Sleutel op de deur bedrijf Woningen Blavier lanceert haar nieuwe website

Na enkele maanden voorbereiding is het eindelijk zo ver: de nieuwe website van Woningen Blavier staat online ! En de belangrijkste reden om onze website te vernieuwen dat ben jij. Om jou nog meer nuttige informatie en advies te geven, om jou sneller en eenvoudiger tot bij die informatie te brengen, om met jou een dialoog aan te gaan, … dat zijn maar enkele van de redenen waarom we trots zijn om jou vandaag onze nieuwe website voor te stellen. Benieuwd waarom deze nieuwe website een goede zaak is voor jou? We leggen hieronder graag de 3 belangrijkste redenen voor je uit. 

Meer info, meer advies 

Een goede begeleiding van onze klanten is één van de hoekstenen van onze aanpak. En dat willen we op de website ook duidelijk maken. Doorheen de hele webwiste vind je duidelijke informatie over de woningen die we bouwen, de prijzen, tips om beter en goedkoper te bouwen, … Bovendien hebben we in de werkwijzesectie heel wat informatie verzameld over de meest pertinente onderwerpen, beschouw het maar als een soort van FAQ sectie. Daarnaast publiceren we op de blog regelmatig nieuwe artikels waarbij we inspelen op de actualiteit, de recente vragen of belangrijke gebeurtenissen. Laat gerust ook een reactie na, deel je opinie of stel een vraag. 

Meer inspiratie

Een huis bouwen is één van de belangrijkste investeringen die je in je leven doet. Dat doe je dan ook niet zomaar. Je denkt er grondig over na en je doet inspiratie op rondom jou. Daarin helpen we je graag een handje. In onze catalogus vind je gemakkelijk inspiratiemodellen die aansluiten bij jouw smaak. Maar we bouwen elk project op maat, elke woning is anders. Doorheen de website zie je tal van foto’s van woningen die we gebouwd hebben en op onze referentiepagina, kan je op zoek gaan naar getuigenissen en foto’s van onze realisaties.

Meer comfort

We leven in een wereld vol verandering, in grote mate gestimuleerd door de technologische evolutie. We vonden het dan ook belangrijk dat onze website eenvoudig te bezoeken is, onafhankelijk van hoe en waar je dat doet. Veel van onze bezoekers browsen door onze site vanop een tablet en met de nieuwe website is dat een stuk handiger geworden. Bovendien hebben we de structuur en navigatie sterk vereenvoudigd zodat je snel en eenvoudig op de juiste pagina, bij de juiste informatie terecht komt.

Vind je de website mooi? Gebruiksvriendelijk? Of toch niet? Laat het ons weten. Alle reacties en vragen zijn welkom!