Bouw jouw woning op maat met Blavier

3 april 2014 -

Je wil graag genieten van de voordelen van sleutel op de deur bouwen maar je wil even goed jouw woning helemaal op maat uitwerken? Dat is perfect mogelijk. Bij sleutel op de deur woningen wordt nogal vaak gedacht dat alle projecten typewoningen zijn. Dat je met andere woorden verplicht zou zijn een modelwoning uit de catalogus te kiezen. Maar niets is minder waar.

Regelmatig krijgen we de vraag of de kleur van de baksteen mag aangepast worden of de één of andere binnenmuur mag verplaatst worden. Dat mag, en nog veel meer ook! Bij Woningen Blavier bouwen we elke woning op maat. Dat betekent dat je aan onze ‘inspiratiemodellen’ aanpassingen kan aanbrengen om zo tot jouw droomwoning te komen. Maar dat betekent ook dat je van een eigen schets of idee kan vertrekken, van een blanco blad dus. Wij maakten een filmpje om jou alvast enkele mogelijke aanpassingen te tonen.

!

Ben je overtuigd? Laat je alvast inspireren door onze catalogus met (aanpasbare!) voorbeeldwoningen en of contacteer ons meteen voor een prijs offerte van jouw eigen ontwerp. Je kunt hoe dan ook met al je vragen bij je bouwadviseur te rade gaan. Hij geeft je graag nog diepgaandere info en gedetailleerde prijzen voor jouw eigen droomwoning!

Delen