Bouwbedrijf Woningen Blavier

Als sleutel op de deur bouwfirma is Woningen Blavier al 25 jaar een vaste waarde in de bouwsector. Woningen Blavier bouwt hoofdzakelijk sleutel op de deur woningen, volgens de traditionele woningbouw methode en volledig op maat van de klant. De meer dan 4000 opgeleverde nieuwbouw woningen zijn getuige van een succesvolle aanpak, gesteund op een professionele begeleiding van de klanten en een sterke prijs-kwaliteitverhouding van de woningen.

Woningen Blavier bouwt nieuwbouw woningen op traditionele wijze (ter plaatse gemetst) en biedt daarbij heel wat keuze en vrijheid. Zo bouwt Woningen Blavier soms op eigen grond, maar voornamelijk op grond van de klant, zodat de klant compleet vrij is qua keuze van locatie. Bouwen met bouwbedrijf Woningen Blavier kan in een sleutel op de deur formule of ruwbouw winddicht, met een standaard energieprestatie of uiterst energiezuinig en de architectuur en inrichting wordt bepaald in functie van jouw voorkeur. Of het nu een moderne, klassieke, hedendaagse of andere woning is, Woningen Blavier bouwt ze voor jou.

Sedert enkele jaren is Woningen Blavier ook actief als projectontwikkelaar en als bouwfirma voor investeerders. Onze sterke prijs-kwaliteitspositie is ook hier een plus, waardoor de sleutel op de deur woningen zeer aantrekkelijk zijn, zowel voor particuliere als professionele klanten.

Woningen Blavier samengevat in enkele feiten en cijfers:

  • Als nationaal bouwbedrijf, bouwt Woningen Blavier overal in het Vlaams en Waals gewest
  • Een team van 100 professionele medewerkers en een netwerk van meer dan 500 vakmensen
  • Een 10-tal kijkwoningen in België
  • Meer dan 20 beurzen en évenementen, elk jaar opnieuw

Als toonaangevende sleutel op de deur bouwonderneming binnen de bouwsector profileert Woningen Blavier zich ook als een betrouwbare gesprekspartner naar overheids- en onafhankelijke instanties. Zo is Louis Amory, gedelegeerd bestuurder van Woningen Blavier, tevens actief in het bestuur van GreenWin, een initiatief ondersteunt door de Waalse overheid met als doelstelling om technologische innovatie met een positive impact op het klimaat te stimuleren. Daarnaast onderhoudt Woningen Blavier nauwe banden met de confederatie bouw, het WTCB en andere organisaties actief binnen de bouwsector.

Bovendien is Woningen Blavier een erkend algemeen aannemingsbedrijf (nr. 22299) en geregistreerd onder het nummer 454.187.058/031111.