Een alleenstaand huis bouwen: wat zijn de exacte ?Je wil een eigen alleenstaand huis bouwen tegen schappelijke prijzen? Dan helpt Blavier je graag op weg. Er komt heel wat kijken bij het bouwen van een eigen alleenstaand huis, en je doet dan ook best beroep op een expert. Blavier heeft jarenlange ervaring in de bouwsector, en heeft in al die jaren een bewezen sleutel-op-de-deur concept uitgewerkt. Onze sleutel-op-de-deur modellen kan je volledig naar wens aanpassen, zodat je de alleenstaand huis van je dromen kan bouwen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een goede inschatting van de correcte prijzen om je alleenstaand huis te bouwen.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Uw alleenstaand huis, gebouwd volgens het sleutel-op-de-deur concept


Van bungalow tot villa: Woningen Blavier bouwt uw droomwoning! In onze catalogus kan u de diverse modelwoningen ontdekken om zo al een goed idee te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard bouwen wij ook op maat: u kan dus uw persoonlijke bouwplannen voorleggen die wij vervolgens laten uitwerken door onze aannemers en professionele bouwvakkers. Bovendien hebt u het van A tot Z voor het zeggen: van ontwerp tot de laatste afwerkingen. Zo kan u kiezen uit tientallen verschillende soorten bakstenen en gevelbekleding maar bepaalt u ook welke kleur van stopcontacten geplaatst worden. Zo wordt uw droomwoning volledig naar wens en op maat gebouwd!

Vragen over je budget?

> ALLE ANTWOORDEN HIER

Wat is sleutel op de deur?

> ONTDEK MEER

Op maat van jouw wensen en leven

> ONTDEK ALLE VOORDELEN
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.