Betaalbaar bouwen in Mesen: Blavier maakt je dromen waar


   


U wilt bouwen in Mesen? Dan bent u bij Woningen Blavier aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met sleutel-op-de-deur woningen bouwen we een betaalbaar woning die volledig aan uw wensen voldoet. Onze meer dan 4000 opgeleverde nieuwbouw woningen getuige van onze succesvolle aanpak, gesteund op professionele begeleiding en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding. Benieuwd? Neem dan alvast een kijkje bij onze inspiratiemodellen en wie weet zitten we binnenkort eens samen om het te hebben over de bouw van uw droomhuis!
Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Betaalbaar bouwen volgens het sleutel-op-de-deur concept


U hebt de ideale bouwgrond gevonden in Mesen of bent u nog op zoek naar een stukje bouwgrond? In beide gevallen bent u bij Woningen Blavier aan het juiste adres! Wij bouwen niet alleen sleutel op de deur woningen op onze eigen bouwgronden maar bouwen ook huizen voor onze klanten op hun eigen grond. Daarbij hebt u de keuze uit onze modelwoningen die u naar wens kunt aanpassen of u kunt kiezen om uw woning volledig op maat te laten bouwen.

Meer te weten komen over de verschillende bouwformules van Blavier? Vraag uw gratis catalogus aan en ontdek de talrijke bouwmogelijkheden !


Vragen over je budget?

> ALLE ANTWOORDEN HIER

Wat is sleutel op de deur?

> ONTDEK MEER

Op maat van jouw wensen en leven

> ONTDEK ALLE VOORDELEN


Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.