Bouwen? Reken op bouwfirma Woningen Blavier!


   


Een nieuwe woning bouwen of een bestaand huis kopen? Alles heeft uiteraard z'n voor- en nadelen maar wij vertellen u alvast welke voordelen het bouwen van een nieuwe sleutel-op-de-deur woning u oplevert. Zo kan u dankzij het sleutel-op-de-deur concept op twee oren slapen: wij verzorgen enerzijds het bouwproject en staan u anderzijds bij bij het administratieve gedeelte. Een kwalitatieve woning die van A tot Z in orde is én dat tegen mooie prijzen!


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Ontdek de voordelen van het sleutel-op-de-deur concept!


Van bungalow tot villa: Woningen Blavier bouwt uw droomwoning voor u! In onze catalogus kunt u de diverse modelwoningen ontdekken om zo al een goed idee te krijgen van de mogelijkheden. Uiteraard bouwen wij ook op maat: u kunt dus uw persoonlijke bouwplannen voorleggen die wij vervolgens laten uitwerken door onze aannemers en professionele bouwvakkers. Daarbij heeft u het tijdens het volledige bouwproces voor het zeggen: van ontwerp tot de laatste afwerkingen. Zo kunt u kiezen uit tientallen verschillende soorten bakstenen en gevelbekleding, maar bepaalt u bijvoorbeeld ook welke kleur van stopcontacten geplaatst worden. Zo wordt uw droomwoning volledig naar uw wens en op maat gebouwd!


Vragen over je budget?

> ALLE ANTWOORDEN HIER

Wat is sleutel op de deur?

> ONTDEK MEER

Op maat van jouw wensen en leven

> ONTDEK ALLE VOORDELEN


Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.