De prijzen om je eigen passiefhuis te bouwen via Blavier


   


U wilt een eigen passiefhuis bouwen tegen schappelijke prijzen? Daar kan Blavier u bij helpen! Omdat er heel wat komt kijken bij het bouwen van een eigen passiefhuis doet u het best beroep op het bouwadvies van een expert. Blavier heeft jarenlange ervaring in de bouwsector en werkte in die periode een bewezen sleutel-op-de-deur concept uit. Onze sleutel-op-de-deur modellen kunnen volledig naar wens aangepast worden, zodat u de passiefhuis van uw dromen kunt bouwen.

Vraag een vrijblijvende offerte aan voor een goede inschatting van de correcte prijzen om uw passiefhuis te bouwen.
Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Uw eigen passiefhuis bouwen? Reken op bouwbedrijf Woningen Blavier


Een passiefhuis bouwen is een bewuste keuze voor de toekomst, zowel op vlak van milieu als op vlak van uw portefeuille. Enerzijds worden de energienormen voor nieuwbouwwoningen er namelijk steeds strenger op en anderzijds blijven ook de energieprijzen maar stijgen. Door een passiefhuis te bouwen, kunt u heel wat besparen op uw energieverbruik. Op die manier verdient u op termijn de investeringen terug die u deed om uw woning passief of energiezuinig te bouwen. Klinkt interessant? We bespreken graag de mogelijkheden van passief of energiezuinig bouwen met u.

Meer te weten komen over de passiefhuizenvan Blavier? Vraag uw gratis catalogus aan en ontdek de verschillende bouwformules van Blavier.

 


Vragen over je budget?

> ALLE ANTWOORDEN HIER

Wat is sleutel op de deur?

> ONTDEK MEER

Op maat van jouw wensen en leven

> ONTDEK ALLE VOORDELEN


Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.