De prijzen om je eigen passiefhuis te bouwen via Blavier


   


Een eigen passiefhuis bouwen, daar dromen we toch allemaal van? Dankzij Blavier blijft het niet langer een droom! Bij ons ben je aan het juiste adres. We hebben verschillende sleutel-op-de-deur modellen waaruit je kan kiezen, maar daarnaast kan je deze modellen aanpassen en zo je passiefhuis volledig op maat te bouwen. Benieuwd naar de huidige prijzen om je eigen passiefhuis te bouwen? Vraag dan vrijblijvend een offerte aan.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Uw passiefhuis, gebouwd volgens het sleutel-op-de-deur concept


Passiefhuizen zijn de laatste tijd aan een opmars bezig. Toch merken we dat slechts 5 à 10% van de bouwers overweegt om een passiefhuis te bouwen. De energienormen voor passiefhuizen zijn immers erg streng wat leidt tot een zekere meerprijs. Hoewel een passiefhuis bouwen perfect mogelijk is met Woningen Blavier, bieden we u ook de mogelijkheid om energiezuinig te bouwen. Zo hebt u de keuze tussen onze standaardwoningen, onze Energie+-woningen en onze Lage energiewoningen waar respectievelijk meer isolatie in de vloer, muren en het dak gebruikt wordt.

Meer te weten komen over de passiefwoningen van Blavier? Vraag je gratis catalogus aan en ontdek de formules voor passief bouwen van Blavier.

Vragen over je budget?

> ALLE ANTWOORDEN HIER

Wat is sleutel op de deur?

> ONTDEK MEER

Op maat van jouw wensen en leven

> ONTDEK ALLE VOORDELEN
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.