Energiezuinig bouwen dankzij onze handige energiegids

Een energiezuinige woning staat gelijk aan een budgetvriendelijke woning. Via de juiste materialen en technieken zorg je ervoor dat je energiefactuur miniem zal zijn. Dit doe je enerzijds door het warmteverlies te beperken, en anderzijds door efficiënt energie en warmte te verbruiken of er zelfs te produceren. Er zijn tal van materialen en technieken beschikbaar, de juiste keuze voor jouw project kan een grote impact hebben op jouw bouw- en energiebudget!

WIl je graag geld uitsparen en je verwarmingsfactuur zo miniem mogelijk houden? Dan denk je best van bij de voorbereiding van je bouwproject reeds na over het energie-aspect. Maar daar komen veel zaken bij kijken en soms is het moeilijk om het bos door de bomen te zien.

Voor ons was de energieprestatie heel belangrijk. Mits een kleine investering ben je immers winnaar op langere termijn. Wij kozen dan ook voor een extra isolatiepakket. De meerprijs viel daarbij heel goed mee.

De energiegids als leidraad voor jouw energiezuinige woning

Deze praktische gids boordevol informatie en concrete tips helpt je zeker en vast op weg. De energiegids geeft onder andere antwoord op volgende vragen:

  • Energiezuinig bouwen: hoe begin ik eraan en waar moet ik op letten?
  • Wat zijn de huidige normen op het vlak van energieprestatie?
  • Welke materialen en technieken kan ik gebruiken?
  • Wat kost het allemaal en wat brengt het op?

Als jij ook geld wil uitsparen op je energiefactuur, vul dan onderstaand formulier in en ontvang snel en vrijblijvend onze energiegids in de bus!