Getuigenis – De prachtige ervaring van Kevin en Séverine met Blavier

Kevin en Séverine vertellen over hun ervaring met Blavier

Dankzij het goede contact dat we met Michaël hadden, hebben we voor Blavier gekozen. We hadden een advertentie gezien voor deze bouwgrond en we hadden meerdere aannemers gecontacteerd. Blavier heeft het snelst gereageerd. We zijn naar de kijkwoning in Micheroux gaan kijken, en daar verliep het contact met Michaël zo goed dat we zelfs niet verder gekeken hebben.

Wel hebben we 2 jaar op onze bouwvergunning moeten wachten, maar zelfs tijdens deze lange periode, heeft Michaël ons goed begeleid: hij kwam met ons mee naar de gemeente,… Jullie hebben zelfs een brief naar de gemeente gestuurd om ons dossier sneller vooruit te helpen. We zullen nooit weten of dat echt geholpen heeft, maar het heeft ons mentaal goed gedaan; wij dachten bij onszelf: “Blavier laat ons tenminste niet vallen…”.

Michaël kwam zelfs met ons mee naar de gemeente om ons dossier vooruit te helpen

Ook over onze architect zijn we heel tevreden. Hij heeft 4 of 5 verschillende plannen gemaakt, en we zagen dan ook al snel dat hij heel wat ideeën had. Je moet weten dat ons perceel grond heel bijzonder is. Er zijn mensen die hier stoppen en vragen wie onze architect en aannemer is want de woning past echt perfect in de ruimte.

Juiste raad en waarschuwingen van Laurent, onze werfleider

Van zodra de werken startten, heeft Laurent, onze werfleider, ons de juiste raad en waarschuwingen gegeven. We wilden veel zelf doen, en hij heeft ons enerzijds uitgelegd waarom we bepaalde dingen beter niet zelf deden. Maar anderzijds heeft hij me, voor werken waarvan ik dacht dat ik ze zelf niet zou kunnen uitvoeren, van het tegendeel overtuigd en me uitgelegd hoe ik het aan moest pakken. Dankzij zijn raad heb ik geld uitgespaard!

Dankzij de raad van Laurent heb ik geld uitgespaard!

We hebben goede aannemers gehad. De metsers… niets dan goeds! Ze waren heel attent, zo zetten ze bijvoorbeeld hun radio uit als het dochtertje van de buren haar middagdutje deed. Ze waren beleefd en vriendelijk! Toen we onze housewarming vierden, waren de mensen verbaasd… Over sleutel op de deur wordt vaak negatief gesproken, en dat is jammer, want wij hebben een prachtige ervaring gehad.

Het is jammer dat sommigen negatief spreken over sleutel op de deur, want wij hebben een prachtige ervaring gehad.

Delen