Getuigenis van Beni en Martine over sleutel-op-de-deur, Wanze (Luik)

12 december 2012 -

We ontmoeten Beni (49) en Martine (52) Dejaive-Felingue op een zaterdagochtend in hun nieuwe woning in Wanze, gelegen in een heel recente verkaveling. We willen graag weten waarom ze voor Blavier gekozen hebben voor hun sleutel-op-de-deur  en hoe ze de werken ervaren hebben. En hoe voelen ze zich uiteindelijk in hun nieuwe woning? Lees hier de getuigenis.

De sleutel-op-de-deurwoning van Beni en Martine: een getuigenis

“Voor ons was een sleutel-op-de-deurwoning een evidentie”, legt Beni Dejaive uit. “Ik ben de hele week in het buitenland, dus kan ik de werken niet zelf uitvoeren of coördineren. We hebben via de website een catalogus gevraagd bij Woningen Blavier, en we zijn allebei verliefd geworden op één van de modellen die in die catalogus voorgesteld werden. Toen we het bouwsalon in Herve bezochten, hebben we daar een heel competente bouwadviseur ontmoet. We hebben goede uitleg gekregen, hij heeft ons in contact gebracht met een architect, een kredietinstelling,… We konden echt op hem vertrouwen. We voelden dat er iemand achter ons stond en dat is belangrijk als je je eerste huis bouwt. Hij heeft ons zelfs geholpen toen er wat probleempjes met onze bouwgrond opdoken. Het was echt fantastich!

Ondertussen wonen we zowat een maand in onze woning en we zijn er bijzonder fier op! De mensen die hier gewerkt hebben, hebben werk van uitstekende kwaliteit geleverd. De metser? Heeft onberispelijk werk geleverd! De stukadoor? Magnifiek. De tegelplaatser? Eveneens… De voeger is zelfs op een zondagmorgen hier geweest om ons de verschillende mogelijkheden te tonen. Alleen over de electricien zijn we niet tevreden, en dan vooral over zijn manier van communiceren…
We vonden het ook wat jammer dat we niet automatisch op de hoogte gehouden werden van de interventiedata van de verschillende ploegen. Maar ook al waren er dus wat communicatieproblemen, ik ben blij dat we voor Blavier gekozen hebben, want je vindt nergens een vergelijkbare prijs-kwaliteit!. We zijn echt meer dan tevreden!”

Zou u Woningen Blavier aan vrienden aanraden?

“Zeker! Als wij opnieuw zouden moeten beginnen, zou het zeker met Blavier zijn!”

 

Delen