Jouw bouwadviseur: Guido Vanroose

Werken met Blavier is in de eerste plaats werken met kwalitatief hoogstaande materialen. Jouw bouwadviseur staat ter beschikking om je te begeleiden en alle nodige informatie te verschaffen die je nodig hebt voor een goede start van jouw toekomstige droomwoning. Of het nu gaat om de zoektocht naar een geschikte bouwgrond, administratieve/technische vragen, het opstellen van een gratis voorontwerp,…

Jouw bouwadviseur, Guido Vanroose, is bereikbaar op 0476/20.59.71. Aarzel niet hem te contacteren voor vragen over jouw bouwproject.

Ontdek de klantgetuigenissen van jouw bouwadviseur Guido Vanroose

Beste aspirant bouwheer/dame,

Bij deze deel ik graag mijn mening en ervaringen met Blavier.
Hier in West-Vlaanderen ( Bredene), hebben we gebouwd met de firma Blavier.
Gestart in januari 2017 met grondbemaling en verhuisd begin december 2017.

Na gestart te zijn met het idee om een woning te bouwen is onze keuze gevallen op Blavier waar we reeds verschillende keren in contact mee zijn gekomen ( Batibouw , kijkwoning,…). De bouwadviseur, Guido Vanroose, heeft ons elke keer met raad en daad bijgestaan en heeft een warme indruk bij ons nagelaten. Dit zonder “pushen “.

Om een lang verhaal kort te maken is heel ons bouwavontuur uitermate vlot verlopen, zoals ons verzekerd werd voor de werken van start gingen. Wat bij ons een hele leuke indruk nagelaten heeft is het feit dat Blavier zeer toegankelijk is, waarmee ik bedoel dat er over alles en eender wat gecommuniceerd kan worden.

Zowel Guido als onze werfleider Peter-Jan stonden ons bij in het bouwproces van start tot einde. De domste vragen werden op een professionele manier beantwoord en de tijd werd genomen uitleg te verschaffen bij het ganse bouwavontuur.

Ikzelf, mijn partner Wendy en mijn 3 kinderen hebben nu een volwaardige woning met 4 slaapkamers en bureel. Wij voelen ons goed in onze nieuwe woning!
Alles is zeer vlot verlopen in de planning en alle onderaannemers doen hun job met volle overtuiging en met oog voor detail.

Conclusie :  Moest ik nogmaals bouwen zou ik zeker terug in zee gaan met Blavier.

Ook kan ik Blavier aanraden aan toekomstige bouwers.
Bedankt Guido , Peter jan, en nog zoveel meer voor de warme zorgen alsook het geleverde werk.
Vele groeten,

Tom , Wendy , Niels , Lara , Lars

 

 

Pascal F.

Bouwen is waarschijnlijk één van de meest unieke avonturen van het leven. Heel veel parameters komen in aanmerking. De ligging, de technische normen, je dromen en het budget moeten allemaal verzoend worden. Je begint er dus niet aan zonder een ervaren en betrouwbare ploeg naast je. Zoals velen, zijn we eerst op zoek gegaan naar een stuk grond. Gelukkig was dit vlug achter de rug. Maar dan begint het pas! We hebben contact opgenomen met 2 bouwondernemingen. Om kort samen te vatten, dat was een zware teleurstelling : weinig of geen reactie. En dat gaf ons geen goed gevoel.

Daarna hebben we de catalogus van Blavier gedownload. Amper enkele dagen nadien hadden we al bouwadviseur Guido V. aan de lijn. Zijn concrete en professionele aanpak heeft ons vlug kunnen overtuigen om het project in gang te zetten. Hij heeft ons een onafhankelijke architect aanbevolen, en dat maakte dat het echt allemaal concreet werd.

Het ondernemingscontract getekend, we hebben heel vlug een eerst project met een duidelijk budget in onze brievenbus ontvangen. Dan hebben we met de tweede persoon binnen deze bouwonderneming kennis gemaakt : onze projectcoördinator, Kristof C.

Vanaf dat moment is het ritme nooit teruggevallen. We gingen voor een bijzonder goed geïsoleerde woning. De kwaliteit van de technische executie was dus heel belangrijk. Samen met onze bouwadviseur Guido en het studiebureau van Blavier, hebben zij ervoor gezorgd dat alles vlot en kwalitatief vooruitging. Het dialoog is ononderbroken tot het einde van het project doorgegaan.

Uiteindelijk, amper 11 maanden na de eerste spade, was ons droomhuis geleverd. 2,5 jaar nadien mogen we bevestigen dat het opdracht perfect volbracht is. Geen enkel probleem vastgesteld en een energiezuinig huis dat op jaarbasis iets meer elektriciteit produceert dan wat hij verbruikt.

Wie zegt beter ?

Pascal F.

Robin & Dorine.

Een paar jaar geleden begonnen wij te dromen van ons eigen stekje. De keuze voor een nieuwbouw was snel gemaakt. Op Batibouw gingen wij langs bij verscheidene bouwfirma’s, daar kwamen we in contact met bouwadviseur Guido V.R.  van Blavier.Het gevoel zat direct juist.

Na een paar maand kwam Guido langs voor wat meer uitleg en toen werd de keuze gemaakt om te werken met Blavier.

Na de start van de werken werd alles zeer goed opgevolgd door onze werfleider Laurens. Onze bouwadviseur Guido hield ook steeds contact.

Ons droomhuis is zonder problemen tot stand gekomen. Wij kunnen het iedereen aanraden om samen te bouwen met Blavier. Robin & Dorine.