Hét voordeel van een ruime slaapkamer? Plaats voor een open dressing!

5 april 2017 -

Heb je verbouwplannen? En heb je werkelijk tientallen fantastische ideeën voor je toekomstige woning? Prima! Maar heb je ook al eens stilgestaan bij je slaapkamer? Wat je plannen ook zijn, denk eraan om voldoende ruimte te voorzien in je slaapkamer. Zo kan je bijvoorbeeld een open dressing plaatsen!

Haal het beste uit je slaapkamer met een open dressing

Kijk jij ook met open mond naar de gigantische dressings uit Amerikaanse films? Waarom zelf niet eentje bij je thuis laten bouwen? Er zijn vandaag genoeg mogelijkheden om een dressing te maken die zowel stijlvol als praktisch is.

Gangdressing

Omdat een gangdressing ontworpen is om een geheel te vormen met de omgeving, blijft je slaapkamer in perfecte harmonie. En zo wordt het dus een pak aangenamer om ’s ochtends je outfit voor die dag uit te kiezen.

Kastdressing

Ben je gesteld op orde in huis? Dan is de gesloten dressing – met kastdeuren – de oplossing voor jou. Ga slim te werk met legplanken, dozen en kledingstangen en stal je kleding en accessoires fraai uit. En dat zonder je slaapkamer te verrommelen, want je kunt de dressing altijd discreet sluiten.

Dressing in een XXL-meubel

Heeft je slaapkamer ruimte op overschot? Kies er dan voor om te werken met een XXL-meubel waarin je zowel jouw kleding en die van je partner kwijt kunt. Niet de grootte van de kast zal een probleem vormen, maar de vraag of de kast al dan niet door de slaapkamerdeur kan …

Hoekdressing

Wil je leven in je slaapkamer brengen? Dan gaat er niets boven een hoekdressing. Laat je kleding stralen of berg ze op in gesloten kasten die naadloos passen bij de rest van het meubilair.

Wil je nog een kleine tip om elke dag met een glimlach te starten? Leg een zacht tapijtje tegen je dressing zodat je nooit op een koude vloer moet zoeken naar je outfit!

Heb je nog vragen over open dressings of wil je extra tips? Dan kun je altijd terecht bij de experts van Blavier. Zij helpen je graag verder met het verwezenlijken van je droomslaapkamer.

Delen