Een alleenstaand huis van 60m²? Blavier maakt je dromen waar!


   


Een alleenstaand huis bouwen van 60m²? Heb je al eens gedacht aan een sleutel-op-de-deur woning? Blavier Woningen begeleidt je van A tot Z, en geeft je voldoende vrijheid om ervoor te zorgen dat de woning voldoet aan al jouw wensen. Dankzij onze jarenlange expertise en ervaring met sleutel-op-de-deur woningen kan je rekenen op een kwalitatieve nieuwbouw, en dat tegen een zeer scherpe prijs. Een alleenstaand huis bouwen of kopen van 60m² was nog nooit zo eenvoudig.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Alleenstaand Huis tot 60m²: de voordelen van sleutel-op-de-deur


U hebt uw ideale bouwgrond gevonden van 60m²? Of bent u nog op zoek naar een alleenstaand huis tot 60m²? Dan bent u bij Woningen Blavier aan het juiste adres! Wij bouwen niet alleen sleutel op de deur woningen op onze eigen bouwgronden maar bouwen ook huizen voor onze klanten op hun eigen grond. Daarbij hebt u de keuze uit onze modelwoningen die je naar wens aanpast of u kan ook volledig op maat bouwen: de keuze is aan u! Ook kan je gratis een catalogus aanvragen.


Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.