Een alleenstaand huis van 80m²? Blavier maakt je dromen waar!


   


Een alleenstaand huis bouwen van 80m²? Heb je al eens gedacht aan een sleutel-op-de-deur woning? Blavier Woningen begeleidt je van A tot Z, en geeft je voldoende vrijheid om ervoor te zorgen dat de woning voldoet aan al jouw wensen. Dankzij onze jarenlange expertise en ervaring met sleutel-op-de-deur woningen kan je rekenen op een kwalitatieve nieuwbouw, en dat tegen een zeer scherpe prijs. Een alleenstaand huis bouwen of kopen van 80m² was nog nooit zo eenvoudig.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Alleenstaand Huis tot 80m²: de voordelen van sleutel-op-de-deur


U bent op zoek naar een bouwgrond of alleenstaand huis van 80m²? Dan kunnen wij u ongetwijfeld helpen. Woningen Blavier biedt niet alleen bouwgronden te koop aan maar bouwt ook de sleutel op de deur woning van uw dromen op uw eigen bouwgrond. Kom dus gerust even langs om uw bouwplannen of gewenste bouwgrond en woning te bespreken. Bovendien kan je ook gratis een catalogus aanvragen.


Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.