Een alleenstaand huis tot 80m² bouwen: doe beroep op sleutel-op-de-deur specialist Blavier


   


Je bent op zoek naar een alleenstaand huis van 80m²? Dan ben je bij Blavier Woningen aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met sleutel-op-de-deur woningen bouwen we een alleenstaand huis, die volledig aan jouw wensen voldoet. Onze meer dan 4000 opgeleverde nieuwbouwwoningen getuige van onze succesvolle aanpak, gesteund op professionele begeleiding en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Alleenstaand Huis tot 80m²: bouwen volgens het sleutel-op-de-deur concept


U hebt uw ideale bouwgrond gevonden van 80m²? Of bent u nog op zoek naar een alleenstaand huis tot 80m²? Dan bent u bij Woningen Blavier aan het juiste adres! Wij bouwen niet alleen sleutel op de deur woningen op onze eigen bouwgronden maar bouwen ook huizen voor onze klanten op hun eigen grond. Daarbij hebt u de keuze uit onze modelwoningen die je naar wens aanpast of u kan ook volledig op maat bouwen: de keuze is aan u! Ook kan je gratis een catalogus aanvragen.
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.