Een alleenstaand huis te koop tot 200.000 euro in België? Vertrouw op de expertise van Woningen Blavier!We dromen er allemaal van: een eigen woning. Woningen Blavier helpt u graag die droom te verwezenlijken. We stellen u graag onze verschillende modellen voor ter inspiratie. Deze modellen kan u volledig naar wens aanpassen om zo uw alleenstaand huis tot 200.000 euro in België samen te stellen. Maar u kan ook uw eigen alleenstaand huis zelf ontwerpen. Wij vertalen die plannen graag naar een knappe en kwalitatieve woning!


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Alleenstaand Huis dat te koop is in België voor 200.000 euro? Woningen Blavier heeft voor u het antwoord!


Bij het bouwen van uw alleenstaand huis komt heel wat kijken. Als marktleider op de Belgische markt hebben we een jarenlange ervaring in het bouwen van tijdloze & kwalitatieve alleenstaande huizen. Kiest u voor een sleutel-op-de-deur alleenstaand huis tot bijvoorbeeld een budget van 200.000 euro? Dan kan u dus op twee oren slapen. Wij bieden namelijk verschillende modellen aan voor de woningen maar u kan er ook voor kiezen uw alleenstaand huis op maat te bouwen. Uiteraard blijft u nauw betrokken bij het bouwproces van A tot Z en u kan steeds rekenen op een aanspreekbare projectleider en professionele vaklui.

Ten slotte staat Blavier u ook bij in het administratie gedeelte van het bouwproces. Neem dus gerust even contact met ons op om de bouwplannen voor uw woning(en) te bespreken of bekijk alvast ons online aanbod alleenstaande huizen

Meer te weten komen over de sleutel-op-de-deur woningen van Blavier? Vraag je gratis catalogus aan en ontdek de talrijke bouwmogelijkheden van Blavier.

Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.