Een alleenstaande woning van 150m²? Blavier maakt je dromen waar!Je bent op zoek naar een alleenstaande woning van 150m²? Dan ben je bij Blavier Woningen aan het juiste adres. Dankzij onze jarenlange ervaring met sleutel-op-de-deur woningen bouwen we een alleenstaande woning, die volledig aan jouw wensen voldoet. Onze meer dan 4000 opgeleverde nieuwbouwwoningen getuige van onze succesvolle aanpak, gesteund op professionele begeleiding en een sterke prijs-kwaliteitsverhouding.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Alleenstaande Woning tot 150m²: bouwen volgens het sleutel-op-de-deur concept


U bent op zoek naar een bouwgrond of alleenstaande woning van 150m²? Dan kunnen wij u ongetwijfeld helpen. Woningen Blavier biedt niet alleen bouwgronden te koop aan maar bouwt ook de sleutel op de deur woning van uw dromen op uw eigen bouwgrond. Kom dus gerust even langs om uw bouwplannen of gewenste bouwgrond en woning te bespreken. Bovendien kan je ook gratis een catalogus aanvragen.
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.