Alleenstaande Woning te koop vanaf 100.000 euro? Ontdek ons aanbodAls Belg hebben we allemaal een baksteen in de maag. Het liefst van al bouwen we een alleenstaande woning volledig zelf. Bij het bouwen van een alleenstaande woning komt echter heel wat kijken en in de meeste gevallen doet u daarom best een beroep op experts. Als sleutel-op-de-deur marktleider heeft Woningen Blavier een jarenlange ervaring en kan u dus gerust zijn dat u een alleenstaande woning koopt tegen uiterste hoge kwaliteit, en dat binnen je budget van 100.000 euro!
Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Uw alleenstaande woning kopen voor 100.000 euro? Ontdek onze woningen!


Bij het bouwen van uw alleenstaande woning komt heel wat kijken. Als marktleider op de Belgische markt hebben we een jarenlange ervaring in het bouwen van tijdloze & kwalitatieve alleenstaande woning. Kiest u voor een sleutel-op-de-deur alleenstaande woning tot bijvoorbeeld een budget van 100.000 euro? Dan kan u dus op twee oren slapen. Wij bieden namelijk verschillende modellen aan voor de woningen maar u kan er ook voor kiezen uw alleenstaande woning op maat te bouwen. Uiteraard blijft u nauw betrokken bij het bouwproces van A tot Z en u kan steeds rekenen op een aanspreekbare projectleider en professionele vaklui.

Ten slotte staat Blavier u ook bij in het administratie gedeelte van het bouwproces. Neem dus gerust even contact met ons op om de bouwplannen voor uw woning(en) te bespreken of bekijk alvast ons online aanbod alleenstaande woning

Meer te weten komen over de sleutel-op-de-deur woningen van Blavier? Vraag je gratis catalogus aan en ontdek de talrijke bouwmogelijkheden van Blavier.

Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.