Info-avond: Verstandig bouwen – Haal het maximum uit jouw budget!

4 september 2013 -

Een eigen huis bouwen, een thuis, is de droom van velen, maar het roept waarschijnlijk ook heel wat vragen op. Wat kost het? Kan je het wel betalen? Neem het niet allemaal te licht op.

Wij helpen je graag in je zoektocht. In juni organiseerden we in onze kijkwoning te Diepenbeek een informatie-avond met tips over budgetvriendelijk bouwen. Gezien de positieve feedback van onze klanten daar, herhalen we dit initiatief in onze kijkwoning in Kampenhout op 12 september en in Oostakker op 24 oktober.

Worstel je met vragen rond de kostprijs van een bouwgrond en welke kosten daar nog bij komen kijken? En hoeveel kost het bouwen van een nieuwbouwwoning op zich? Vraag je je af uit welke verschillende bouwmethoden je kan kiezen en welke impact deze hebben op het budget? Of wil je weten hoe je het maximum haalt uit je bewoonbare ruimte? En dan hebben we het nog niet gehad over bijkomende kosten zoals architect, notaris,… Schrijf je dan in voor één van beide info-avonden. 

 

Toen wij de uitnodiging kregen, wisten we dat we die avond moesten bijwonen. We hadden wel schrik dat het hele gebeuren een te commercieel sausje zou krijgen… Maar ik moet zeggen dat we aangenaam verrast zijn. We hebben hier echt nuttige tips gekregen, waar we zeker rekening mee zullen houden in ons bouwproject.

Interesse?

Schrijf je in op marketing [at] blavier [dot] be. Voor de avond in Kampenhout doe je dat best voor 9 september, voor die in Oostakker liefst voor 20 oktober.

Praktisch: Gratis info-avond

Kampenhout:
12 september 2013 van 18u30 tot 20u30
Haachtsesteenweg 415
1910 Kampenhout

Oostakker:

24 oktober 2013 van 18u30 tot 20u30
Godelieve Joliestraat 52
9041 Oostakker

Delen