Kijkwoning Boechout

Provinciesteenweg 462, Boechout
Kijkwoning Woningen Blavier

Moderne kijkwoning

Onze meest recente kijkwoning in de provincie Antwerpen is een half open bijzonder hedendaagse woning met warme neutrale tinten. Een deel van de voorgevel springt naar voor ten opzichte van de rest van de woning, wat een dynamisch aspect geeft aan het geheel. In de zijgevel versterkt de grote glaspartij het minimalistische architecturale karakter.

Deze kijkwoning is open op afspraak.

Onze meest recente kijkwoning in de provincie Antwerpen is een half open bijzonder hedendaagse woning met warme neutrale tinten. Een deel van de voorgevel springt naar voor ten opzichte van de rest van de woning, wat een dynamisch aspect geeft aan het geheel. In de zijgevel versterkt de grote glaspartij het minimalistische architecturale karakter.

Als je de woning binnengaat, kom je terecht in een inkomhal met een heel hoge deur die een zekere grandeur geeft aan de ruimte. Aan je rechterkant kom je in een lange gang met een natuurstenen vloer, die je van de bureau, de enige gesloten ruimte op het gelijkvloers, naar de leefruimte leidt. De ethnico-design aankleding van deze ruimte geeft haar een warm karakter: lampen met houtfolie, onbehandeld parket, een jute zitbank en meubels in geeltinten geven karakter zonder verstikkend te werken. In de keuken wordt een wit gelakt kookeiland met kokosmeubelen gecombineerd wat een heel sereen resultaat geeft.

Boven vind je een waar lichtspel in een geraffineerde badkamer waarin het plafond en de onderkant van het bad benadrukt worden. 3 slaapkamers volgen elkaar op in de gang. De kinderkamer wordt in 2 delen gesplitst door meubels waardoor de slaapruimte gedeeltelijk wordt gescheiden van de speelruimte. In de masterbedroom, met dressing en doucheruimte, wordt een mooi evenwicht gecreëerd doordat één muur behangen werd met een jaren-60 papier, de andere muren heel sober gedecoreerd zijn en een mozaïekeffect gegeven werd aan de douche.

Deze nieuwe woning in Boechout is bijzonder energiezuinig. Momenteel krijgt ze een E-peil mee van 34, maar gezien de Blowerdoortest nog uitgevoerd moet worden, is de kans bijzonder groot dat ze uiteindelijk op een nog lager E-peil zal afklokken.

Adres

Provinciesteenweg 462
Boechout

Openingsuren

Deze kijkwoning is open op afspraak.