Moderne kijkwoning Menen

Bruggestraat 602b, 8930 Menen

Moderne woning

Deze kijkwoning is een moderne halfopen woning, met veel lichtinval en ruime kamers. De moderne kijkwoning in Menen is het bewijs dat een budgetvriendelijke woning evengoed mooi en comfortabel kan zijn.

Deze kijkwoning is enkel op afspraak te bezichtigen.

Op zoek naar een sleutel op de deur woning in West-Vlaanderen of omstreken? Dan is deze budgetvriendelijke, moderne kijkwoning te Menen een ideaal startpunt om kennis te maken met sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Blavier.

Deze kijkwoning is een moderne halfopen woning, met veel lichtinval. De moderne kijkwoning in Menen is het bewijs dat een budgetvriendelijke woning evengoed mooi en comfortabel kan zijn. Bij het ontwerp werd extra aandacht besteed aan de indeling, zodat die praktisch en kostenbesparend is. Bovendien werden een aantal energiebesparende technieken toegepast, zodat de woning ook in het verbruik een budgetvriendelijke woning blijft.

Om een goed leefcomfort te bekomen, werd gebruik gemaakt van open ruimtes, warme kleuren en aangepaste materialen. In de leefruimte is bijvoorbeeld een lichte L-vormige salon te zien met een harmonieus contrast tussen licht en donker hout. Donkerblauwe tinten geven de warme uitstraling van het lichte hout extra cachet. De open keuken is heel gezellig ingericht rond een T-vormig eiland. Ook op de verdieping wordt deze stijl doorgetrokken in de 2 slaapkamers, de bureauruimte en de badkamer. Wens je meer slaapkamers? Geen enkel probleem, de woning is er op voorzien dat zowel de bureauruimte als slaapkamer kan dienst doen, of de grote slaapkamer in 2 kamers kan ingedeeld worden.

Kom ons zeker een bezoekje brengen in Menen en laat je verleiden door deze moderne, budgetvriendelijke woning!

Adres

Bruggestraat 602b
8930 Menen

Openingsuren

Deze kijkwoning is enkel op afspraak te bezichtigen.