Moderne kijkwoning Soignies

Chaussée de Mons 276 7060 Zinnik, België

Moderne woning

Deze kijkwoning is een moderne halfopen woning, met veel lichtinval en ruime kamers. De moderne kijkwoning in Soignies is het bewijs dat een budgetvriendelijke woning evengoed ruim en comfortabel kan zijn.

Deze kijkwoning is enkel op afspraak te bezichtigen.

Op zoek naar een sleutel op de deur woning in Henegouwen of omstreken? Dan is deze budgetvriendelijke, moderne kijkwoning te Soignies een ideaal startpunt om kennis te maken met sleutel op de deur bouwbedrijf Woningen Blavier.

Deze kijkwoning is een moderne halfopen woning, met veel lichtinval en ruime kamers. De moderne kijkwoning in Soignies is het bewijs dat een budgetvriendelijke woning evengoed ruim en comfortabel kan zijn. Bij het ontwerp werd extra aandacht besteed aan de indeling, zodat die praktisch en kostenbesparend is. Bovendien werden een aantal energiebesparende technieken toegepast, zodat de woning ook in het verbruik een budgetvriendelijke woning blijft.

Om een goed leefcomfort te bekomen, werd gebruik gemaakt van open ruimtes, warme kleuren en aangepaste materialen. In de leefruimte is bijvoorbeeld een lichte L-vormige salon te zien met een harmonieus contrast tussen licht en donker hout. Mauve tinten geven de warme uitstraling van het lichte hout extra cachet. De open keuken is heel gezellig ingericht rond een T-vormig eiland. Ook op de verdieping wordt deze stijl doorgetrokken in de 2 slaapkamers, de bureauruimte en de badkamer. Wens je meer slaapkamers? Geen enkel probleem, de woning is er op voorzien dat zowel de bureauruimte als slaapkamer kan dienst doen, of de grote slaapkamer in 2 kamers kan ingedeeld worden.

De goede energieprestatie van de woning werd bekomen door een doorgedreven isolatie en luchtdichtheid. Dit wordt gecombineerd met een mechanische ventilatie type D en een warmtepomp. Gecombineerd met photovoltaische zonnepanelen, kan van deze woning gemakkelijk een nulenergiewoning gemaakt worden.

Kom ons zeker een bezoekje brengen in Soignies en laat je verleiden door deze moderne, budgetvriendelijke woning!

Adres

Chaussée de Mons 276 7060 Zinnik
België

Openingsuren

Deze kijkwoning is enkel op afspraak te bezichtigen.