Kom binnenkort onze nieuwe kijkwoning ontdekken in Montigny-le-Tilleul vlakbij Charleroi

4 augustus 2015 -

Ons netwerk van kijkwoningen wordt weldra uitgebreid met een architecturaal pareltje. Gelegen in Monitgny-le-Tilleul, op een boogscheut van Charleroi, is dit de ideale ontmoetingsplaats voor iedereen die zijn droomwoning wenst te bouwen. Een bezoek aan deze kijkwoning toont je niet alleen de voordelen van een eigen woning, maar geeft je ook de mogelijkheid om het bouwproces van deze woning in detail te bekijken.

De opening van deze nieuwe kijkwoning is voorzien voor oktober 2015. Contacteer ons om deze woning als eerste te ontdekken!

Een kijkwoning bezoeken: meer dan een uitstapje

Een bezoek aan een kijkwoning levert je altijd wat op. Je doet er inspiratie op voor je grondplan en de indeling van de ruimtes. Op die manier stap je uitstekend geïnformeerd buiten en heb je ook een beter zicht op de (bewoonbare) oppervlakte en indeling van je toekomstige woning. Onze kijkwoningen worden steeds volgens de huidige normen en technieken gebouwd en ze krijgen een huiselijke inrichting aangemeten.

Als kandidaat-bouwer is dit een goed moment om kennis te maken met de bouwonderneming. Zit je nog met vragen over het bouwproces of het contact met de bouwonderneming? Dan is dit het uitgelezen moment om een vertrouwensband op te bouwen. Een sterke vertrouwensband is essentieel voor een goede relatie met je bouwonderneming, en tijdens zo’n eerste contact voel je meteen of het goed zit.

De kijkwoning in Montigny-le-Tilleul

De moderne woning werd gebouwd op een hellend terrein, waardoor de tuin een verdieping hoger ligt dan het straatniveau. Het gelijkvloers (op straatniveau) telt een groot bureau en een dubbele garage. Ideaal voor mensen die van thuis uit werken of hun zaak willen vestigen in hun woning.

Hedendaagse sleutel op de deur kijkwoning

Op de eerste verdieping (zelfde niveau als de tuin) vinden we een open keuken met eetkamer en de ‘master bedroom’ met dressing en aangrenzende badkamer.

Op de tweede verdieping vind je nog twee slaapkamers, een ontspanningsruimte en een tweede badkamer.

De woning dankt haar hedendaagse looks aan de gebruikte materialen en de open ruimtes. Voor de gevel werd er een combinatie van gevelsteen met pleisterwerk en beton gebruikt om de woning een eigentijdse look mee te geven. Ook op vlak van technieken is de woning vooruitstrevend. De woning werd uitgerust met:

  • doorgedreven isolatie met een standaard pakket aan technieken (gasverwarming, ventilatie C+ Evo II, …)
  • een domoticasysteem dat de verlichting in de hele woning aanstuurt.
Delen