Een huis laten bouwen: wat zijn de exacte prijzen ?


   


Je wil een eigen huis laten bouwen tegen schappelijke prijzen? Dan helpt Blavier je graag op weg. Er komt heel wat kijken bij het laten bouwen van een eigen huis, en je doet dan ook best beroep op een expert. Blavier heeft jarenlange ervaring in de bouwsector, en heeft in al die jaren een bewezen sleutel-op-de-deur concept uitgewerkt. Onze sleutel-op-de-deur modellen kan je volledig naar wens aanpassen, zodat je de huis van je dromen kan laten bouwen. Vraag nu een vrijblijvende offerte aan voor een goede inschatting van de correcte prijzen om je huis te laten bouwen.


Vraag je gratis catalogus aan en breng jouw bouwproject tot leven...Uw eigen huis bouwen? Reken op bouwbedrijf Woningen Blavier


Uw huis bouwen volgens het sleutel-op-de-deur concept levert u verschillende voordelen op. Zo nemen wij het hele bouwproject op ons: wij zorgen voor een architect, aannemer(s) en andere professionele vaklui voor de bouw en afwerking van uw huis. In samenspraak met u, stellen we de bouwplannen op. U hebt dus volledige inspraak over hoe uw huis er zal komen uit te zien. Verder kan u van de kleur van de gevel tot het type van de stopcontacten alles zelf bepalen. Daarnaast staan we u ook bij in het administratieve gedeelte van uw bouwproject. Ten slotte moet u niet langer wakker liggen van al die strenge energienormen. Woningen Blavier is in staat om lage-energiewoningen te bouwen en houdt daarbij rekening met duurzame en hernieuwbare energiebronnen.

Meer te weten komen over de sleutel-op-de-deur woningen van Blavier? Vraag je gratis catalogus aan en ontdek de talrijke bouwmogelijkheden van Blavier.
Ontmoet ons binnenkort

Ontdek welke activiteiten er allemaal op stapel staan en kom langs om over jouw project te praten.

Afspraak in onze kijkwoning

Woningen Blavier heeft kijkwoningen in verschillende stijlen over heel België. Zo kan u zelf de kwaliteit van onze sleutel op de deur woningen ontdekken.